La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016."— Transcripción de la presentación:

1 SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016

2 Durant aquests dies recordem:
SETMANA SANTA Durant aquests dies recordem: La Passió: tot el que va passar Jesús des de que va ser arrestat desprès del Sant Sopar de dijous, La Mort de Jesús a la creu La Resurrecció el diumenge de Pasqua.

3 Dijous Sant. Sant Sopar El Sant Sopar, l'últim sopar de Jesús amb els seus deixebles abans de ser traït per Judes Iscariot i empresonat per a ser jutjat. Jesús es va reunir amb els seus amics per a celebrar el primer dia de la Pasqua Jueva, Jesús, abans de sopar va rentar els peus als deixebles en senyal d'humilitat. Jesús va partir el pa, i va passar el vi als seus deixebles. Jesús va instituir l’Eucaristia. En cada Missa en fem el memorial, que vol dir que revivim el que Jesús va fer amb els seus deixebles. En aquest sopar Jesús ens va deixar el seu manament més gran. Estimeu- vos els uns altres tal com jo us he estimat. Després del sopar , els soldats el van empresonar.

4

5 Divendres Sant Als fariseus, als romans, i als qui manaven no els agradava el què Jesús deia. Van fer-lo pres, i van fer-li un judici on va ser condemnat a morir a la creu. Ponç Pilat era el governador romà, i era qui presidia el judici. Via crucis: és el recorregut que va fer Jesús des del lloc on va ser jutjat fins a arribar dalt del cim on van crucificar-lo. Jesús mor a la creu. Com a mostra d’amor, per salvar-nos a tots i perdonant a qui el maten.

6

7 Dissabte

8 Diumenge de Pasqua RESURRECCIÓ de Jesús
Quan arriben al lloc on era enterrat, van veure que Jesús no hi era. Però un àngel els va dir que havia ressuscitat el fill de Déu. Aquest dia acaba la Setmana Santa i comença el temps Pasqual.

9 Divendres Sant


Descargar ppt "SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016."

Presentaciones similares


Anuncios Google