La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema."— Transcripción de la presentación:

1 Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.

2 Ara hem entès el títol del taller: De la terra al plat!
La primera cosa que hem fet quan hem arribat, ha estat veure unes imatges sobre els aliments i també sobre l’origen d’aquests; centrant-nos en els d’origen vegetal. També ens han dit les propietats dels diferents aliments, de quina manera els podem cuinar (en cru, al vapor, al forn,...) i ens els han classificat segons els colors. Hem descobert que depèn del color que té l’aliment, va més bé per una part del cos o per una altra (la vista, el cor, els ossos...). Ara hem entès el títol del taller: De la terra al plat!

3 A més a més, ens han ensenyat la piràmide dels aliments per veure el nivells de consum diaris adequats de cada aliment. I després, hem classificat imatges d’aliments segons quina part de la planta ens menjaríem.

4 Mireu que guapos estem amb els davantals!
Quan hem acabat la part teòrica, i després de passar pel lavabo a rentar-nos les mans, ens hem preparat per a la part pràctica, hem anat a la cuina! Mireu que guapos estem amb els davantals!

5 La primera tasca que hem fet ha estat repartir la feina de tallar els aliments que cuinaríem.
Uns hem tallat les fruites de la macedònia , uns altres les mongetes que hem posat a bullir i els últims, els carbassons que hem fregit a la paella.

6 No podem oblidar-nos d’agafar el mànec de la paella .
A l’hora de coure amb la paella, hem anat amb molt de compte per no cremar-nos. Ens han ensenyat uns trucs de seguretat a la cuina per no fer-nos mal. No podem oblidar-nos d’agafar el mànec de la paella . Alguns hem fet suc de taronja per barrejar-ho amb les fruites de la macedònia i hem afegit un ingredient secret, menta triturada!

7 Mireu quins plats més bons ens han quedat. Estaven boníssims!


Descargar ppt "Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema."

Presentaciones similares


Anuncios Google