La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SIGUEM SOSTENIBLES.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SIGUEM SOSTENIBLES."— Transcripción de la presentación:

1 SIGUEM SOSTENIBLES

2 Els nens i nenes de Cicle Inicial hem realitzat un taller de reciclatge i energia. Els monitors en han parlat sobre tres aspectes per a ser més sostenibles i tenir cura del planeta. Primer hem treballat sobre l’aigua i com no malgastar-la, després sobre l'energia i per últim, el reciclatge. Mireu quantes coses hem après i que bé ens ho hem passat!

3 Què podem fer per a no malgastar l’aigua?
Ens han explicat que per no malgastar l’aigua hem de tancar l’aixeta quan no la fem servir com per exemple quan ens rentem les dents. També podem afegir un difusor d’aire per augmentar la pressió de l’aigua i disminuir la quantitat. No utilitzar el wàter com a paperera i fer ús dels dos botons per buidar el dipòsit d’aigua. Quan bullim la verdura, l’aigua sobrant, l’aprofitem per a regar les plantes.

4 Tenir cura de l’energia
Hem après que hi ha tres tipus de bombetes, les diferències entre els tres tipus i el consum de cadascuna. I hem vist que la més adequada per a estalviar electricitat és la LED. Amb uns globus hem observat que passa amb l’aire calent si es deixen les finestres i les portes obertes. Per això les hem de tancar bé si obrim una font de calor i volem estalviar energia.

5 El reciclatge I per últim hem parlat del reciclatge. On va cada residu depenent del material en que està fet. També ens han recordat que podem reciclar electrodomèstics al punt verd i recollida especial per a medicaments, piles i bombetes.

6 Construïm un hort vertical amb material de reciclatge
1r. Tallem una ampolla de plàstic per la meitat. 2n. Fem un forat als culs de les ampolles perquè pugui passar l’aigua. 3r. Omplim les ampolles amb la terra .

7 Mireu quin hort vertical més bonic tenim penjat a la finestra!
Per finalitzar afegim les llavors de pastanagues i les reguem. Mireu quin hort vertical més bonic tenim penjat a la finestra!


Descargar ppt "SIGUEM SOSTENIBLES."

Presentaciones similares


Anuncios Google