La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

10 de l’any Regina Escoltant el “Pie Jesu “ de Marcel Olm, sentim-nos mares i germans de Jesús.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "10 de l’any Regina Escoltant el “Pie Jesu “ de Marcel Olm, sentim-nos mares i germans de Jesús."— Transcripción de la presentación:

1 10 de l’any Regina Escoltant el “Pie Jesu “ de Marcel Olm, sentim-nos mares i germans de Jesús

2 Galilea, de Natzaret a Cafarnaüm
Deixant Natzaret, Jesús s’instal·la a Cafarnaüm per ensenyar el seu evangeli. La família de Natzaret pensa que ha perdut el cap, i el van a buscar (els mestres de Jerusalem pensen que té el dimoni). A Cafarnaüm Jesús té una NOVA FAMÍLIA Galilea, de Natzaret a Cafarnaüm

3 Restes de la ciutat de Cafarnaüm
Mc 3,20-35 En aquell temps Jesús entrà a casa amb els deixebles, i tornà a reunir-s'hi tanta gent que no els quedava temps ni de menjar. Quan els seus sentiren dir el que feia hi anaren per endur-se'l perquè deien que havia perdut el seny. Restes de la ciutat de Cafarnaüm

4 Jesús dóna la vida per compartir el que porta al cor
Cafarnaüm. Grup 2017 Alguns pensen que ha perdut el seny, mentre Ell comparteix el Regne que li crema a dins

5 Per altra banda, els mestres de la Llei que havien vingut de Jerusalem deien que estava posseït de Beelzebul, i que treia els dimonis pel poder del rei dels dimonis.

6 Si no naixem de nou, mai aprendrem a reconduir la mirada
Pedra baptismal de la Cafarnaüm bizantina El que és vell porta a la crítica, a l’ull pervertit, a confondre el bé i el mal

7 Jesús els cridà i els rebatia valent-se de paràboles
Jesús els cridà i els rebatia valent-se de paràboles. Els deia: «Com pot ser que Satanàs vulgui treure fora Satanàs? Si un reialme es divideix en faccions que lluiten les unes contra les altres no pot durar gaire temps. I si dins d'una família hi ha divisions, tampoc no pot durar. Igualment si el regne de Satanàs s'ha dividit en faccions que lluiten entre elles, ja no se sosté: no pot pas durar.

8 Restes de capitells de Cafarnaüm
Dividir és destruir Quan ja no queda res, queda la voluntat de ser, de fer viure, de sobreviure, de recomen-çar junts

9 A casa d'un guerrer valent ningú no pot penetrar-hi per prendre-li el que té sense encadenar-lo abans; només així li podrà saquejar la casa. Us ho dic amb tota veritat: Per més pecats que un home cometés i per més blasfèmies que proferís, Déu està disposat a perdonar-lo, però el qui injuria l'Esperit Sant, Déu no el perdonarà mai i sempre serà reu del seu pecat». Jesús va fer aquesta afirmació perquè deien que tenia un esperit maligne.

10 L’esperit de Jesús no és del maligne, sinó del Sant
Restes de la ciutat Cadascú veu allò que és invisible de l’altre, en proporció a la claredat del seu propi cor (Rumi, místic sufí)

11 Després arriba la seva mare amb els seus germans i, de fora estant, el fan cridar. La gent que seia al voltant d'ell li diu: «La vostra mare i els vostres germans són aquí fora, que us volen veure». Ell els respon: «Qui són la meva mare i els meus germans?». Llavors mirant els qui seien tot al voltant, diu: «Aquests són la meva mare i els meus germans: tothom qui compleix la voluntat de Déu és el meu germà, la meva germana, la meva mare».

12 Tots som mares i germans de Jesús
Grup 2017 a Cafarnaüm Tots som mares i germans de Jesús Cadascú a la seva manera, única i irrepetible

13 Sabem, Senyor, que som els teus parents, malgrat les nostres constants fragilitats, fes, doncs, que, actuant com Tu, se’ns noti la teva fesomia

14 Casa de Pere Sinagoga Ciutat
Monges de St. Benet de Montserrat


Descargar ppt "10 de l’any Regina Escoltant el “Pie Jesu “ de Marcel Olm, sentim-nos mares i germans de Jesús."

Presentaciones similares


Anuncios Google