La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El Club de Futbol Femení de St.Roc DISSENYA EL BLOG DEL SEU EQUIP

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El Club de Futbol Femení de St.Roc DISSENYA EL BLOG DEL SEU EQUIP"— Transcripción de la presentación:

1 El Club de Futbol Femení de St.Roc DISSENYA EL BLOG DEL SEU EQUIP
Fatima Al Fahssi Sandra Méndez Gemma Olivares Anna Muñoz Clarissa Castaño

2 Justificació del projecte
Hi havia una vegada… un barri badaloní anomenat St.Roc, que concentrava gran diversitat de cultures entre els i les seves habitants. Les desavinences entre aquestes comunitats eren constants, però malgrat que semblés impossible, existia un punt de connexió entre tots ells i elles: EL FUTBOL!!!! Així va sorgir la idea de crear un equip de futbol masculí per als joves del barri. Poc temps després, un magnífic educador social va pensar: I per què no també les noies? I dit i fet, al cap de ‘gens i menys’ una educadora social i futbolista aficionada de grans virtuts s’incorporava com a nova entrenadora de l’equip femení.

3 Justificació del projecte
Vet-ho aquí com nosaltres, unes intrèpides estudiants d’educació social i Noves Tecnologies, vam aventurar-nos a pensar que aquestes noies podrien treure molt profit d’un blog on recollissin les seves experiències, prenguessin consciència de grup, resolguessin els seus conflictes i s’ho passessin d’allò més bé!!!

4 Objectius La reflexió de les noies sobre la seva vinculació al futbol i al seu actual equip. La seva familiarització amb un instrument interactiu, paradigma del present desenvolupament tecnològic.

5 Primera trobada… Una tarda de desembre… (on el fred pelava)
Ens vam decidir a conèixer les noies de l’equip de futbol. El lloc de trobada van ser els vestuaris de l’IES Eugeni d’Ors. De mica en mica, les noies van anar arribant. Ens vam presentar i elles a nosaltres. Així vam assentar les bases del nostre projecte comú. Tot seguit, vam poder participar de l’entrenament de les noies. Començàrem per uns lleugers entrenaments i després vam jugar un partidet.

6

7 Seguiment Durant el passeig per l’entrenament, vàrem fer el diari de camp per si les nostres memòries fallaven; espai on recollíem la observació del procés...

8 Segona Trobada… Mans a l’obra amb el blog!!

9 El blog

10 Avaluació del procés Agraïm la predisposició, l’atenció i la participació de les noies de l’equip de futbol femení de Sant Roc. Estem satisfetes del resultat obtinguts, tot i que reconeixem les dificultats en la pròpia coordinació com a grup de treball. Ens hagués agradat disposar de més temps per no haver d’accelerar tant el procés d’aproximació a les noies.

11 Continuïtat del Blog Sempre estarem immensament agraïdes a la predisposició de l’Anna per permetre’ns aquesta experiència i donar-li continuïtat


Descargar ppt "El Club de Futbol Femení de St.Roc DISSENYA EL BLOG DEL SEU EQUIP"

Presentaciones similares


Anuncios Google