La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL POBLE DE LA FANTASIA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL POBLE DE LA FANTASIA."— Transcripción de la presentación:

1 EL POBLE DE LA FANTASIA

2 Hi havia una vegada un regne on vivia una fada que tenia 3 fills
Hi havia una vegada un regne on vivia una fada que tenia 3 fills. Hi havia també un drac que aterroritzava el poble. Era molt gran, perillós i es deia Peret . La fada era molt bona amb la gent i una mare excel·lent. Els seus fills eren una mica trapelles però en el fons eren bons . Un dia el drac es va emportar a un dels fills a l’altre banda del món va passar una setmana i la fada no el va trobar i estava molt preocupada i va consultar la ajuda d’un savi .

3

4 El savi que estava treballant al camp i li va dir: -Has de mirar a l’altra punta del mon si vols trobar al teu fill. I la fada preocupada li va dir : -Estàs segur savi? El savi molt interessat li va contestar: -Si estic segur! -Ho fare savi – li va comentar la fada. El savi li va contestar: -D’acord, senyora.

5

6 La fada molt interessada a la recerca del seu fill va veure petjades del nen, i el van trobar passant un passadís fosc a l'altre punta del món. Quan van arribar a casa, el drac estava atacant el poble i els cavallers i tota la gent estaven lluitant i la fada no va poder evitar que el drac li treiès la vareta de les mans.

7

8 I no la van trobar en tot un dia
I no la van trobar en tot un dia. La fada es va posar malalta però els fills, que eren valents, van agafar la vareta al drac metres dormia i la fada es va poder recuperar i li va llançar un malefici per matar-lo perquè no parava de provocar desgràcies i així va acabar l'història. Conte contat ja s'ha acabat.

9 Ariadna Vera Yaiza


Descargar ppt "EL POBLE DE LA FANTASIA."

Presentaciones similares


Anuncios Google