La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió anual informativa Curs 2015-16 Benvinguts.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió anual informativa Curs 2015-16 Benvinguts."— Transcripción de la presentación:

1 Reunió anual informativa Curs Benvinguts

2 AMPA ESCOLA ESTEL Curs 2015-2016 CONSTITUCIÓ. OBJECTIUS.
SITUACIÓ ACTUAL. OBJECTIUS ACONSEGUITS. ACCIONS HABITUALS. COMPTABILITAT.

3 CONSTITUCIÓ Composició de la Junta Directiva:
Constituïda el 13/02/2009 CIF G Resolució de reconeixent el 31/07/2009. Composició de la Junta Directiva: Presidenta: Sílvia Espel. Vicepresidenta: Ester Vidal. Secretària: Noemí Alonso. Tresorera: Maite Clotet. Vocals: Marta Ruiz. Gemma Valls. Sílvia Andújar.

4 OBJECTIUS ARTICLE 2 DELS ESTATUTS: suport, assistència i col·laboració amb tota la comunitat educativa (pares i mares, alumnat, tutors, professorat, òrgans de govern i participació del centre). EXPLÍCITAMENT EXCLÒS TOT ÀNIM DE LUCRE. PROMOCIÓ D’ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES DIRIGIDES A FAMILIES I ALUMNES.

5 SITUACIÓ ACTUAL Telèfon: 622139993
REUNIONS SETMANALS DE TREBALL I IMPULS DELS OBJECTIUS FIXATS. ASSISTENTS: Actualment hi assisteixen els membres de la Junta Directiva i tots aquells pares i mares que ho desitgen. Un total de cinc mares hi participen de manera habitual, amb fills desde infantil a secundària. Pot assistir-hi qui ho desitgi. ASSOCIACIÓ: quota anual per família de 25 euros (a ingressar al nº de IBAN: ES ). ADREÇA ELECTRÒNICA A LA QUE US PODEU DIRIGIR: Telèfon:

6 OBJECTIUS ACONSEGUITS:
REUNIONS INFORMATIVES SOBRE L’AMPA: ES CONVIDA A TOTHOM QUE VULGUI INFORMAR-SE SOBRE ACTIVITATS DE L’AMPA I ESTAT DE COMPTES. PORTES OBERTES PER A LES FAMÍLIES, EN LES CELEBRACIONS DINS DE L’ESCOLA. AMPLIACIÓ DE HORARI D’ACOLLIDES DE MATÍ I DE TARDA. RECOLLIDA DE JOGUINES USADES PER COMPATIR A L’ESCOLA. APARCAMENT DE BICIS AL CARRER ESCOLA PIA. CASAL D’ESTIU EN HORARI ´D’ESCOLA I AMB SERVEI DE MENJADOR. TAMBÉ AMB SERVEI D’ACOLLIDES MATÍ I TARDA. REGAL A TOTS ELS SOCIS DE SAMARRETA DE GIMNÀS I TIQUETS REGAL ALS ALUMNES DE L’ÚLTIM CURS. DESCOMPTE DE 20 EUROS EN LLIBRES I TIQUETS REGAL ALS ALUMNES DE L’ÚLTIM CURS. TANCA PROVISIONAL DOS COPS AL DIA PER CONTROLAR LA SEGURETAT DELS PEATONS.

7 ACCIONS HABITUALS Gestions i tràmits administratius amb Ajuntament de Sabadell. Reunions de Consell Escolar. Sol·licitud de subvencions econòmiques al Departament d’Educació de la Generalitat. Organització d’activitats extraescolars. Organització de casal d’estiu. Recollida solidària de roba. Compres i lloguers de materials.

8 · Col·laboració amb actes de l’escola com Sant Jordi, Carnestoltes, Castanyada, etc…
. Col·laboració amb l’escola en el lloguer de sales, com per exemple l’auditori “Fundació Caixa de Sabadell” . Lliuraments de diplomes i llibres. · Selecció i seguiments de monitors. · Excursions i acampades familiars. · Revista trimestral informativa. . Aconseguir col·laboradors/ esponsors per la subvenció de la revista. · Loteria de Nadal.

9 SUBVENCIONEM MATERIAL ESCOLAR.

10 COL.LABOREM AMB PORTES OBERTES I CARNAVAL

11 Hem pintat jocs al pati i posem tanca diàriament al carrer Capmany.

12 CASAL D’ESTIU

13 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Servei d’ acollida matí. Servei d’ acollida tarda. Anglès. Taller de teatre. Cursets de natació. Reforç d’estudi. Escacs. Ball modern. Casal d’estiu.

14 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Guitarra. Teatre musical. Ioga.

15 INGRESSOS CURS Ingressos: Quotes Soci…………………… Natació………………………… ,50 Ludoteca……………………… Altres Extraescolars……1.713 Casal…………………………… Loteria…………………………… TOTAL…..……………… ,50 Morositat: Morositat…………………153 euros.

16 DESPESES CURS Monitors ,736,97 Autocar natació ,980 Fotocòpies ,39 Equip de so Subvencions escola Qsport ,296,73 Xecs llibres ,940,80 TOTAL ,48 Zona blava tràmits……..………...…….130,15 Assegurança………...….214,40 BBVA………………….….….364,90 Revista………………...…..248,25 Orange…………..….……..299,52 Dietes……………….....….232 Menjador casal……4,515,50 Casal……………….……..3,749,50 Altres……………….…..2,514,47

17 COMPTABILITAT CURS Saldo curs anterior ,873,64 Total ingressos curs ……… ,85 Total despeses curs ,48 Saldo curs actual ,896,01

18 Única Candidatura presentada:
Presidenta: Ester Vidal i Benavides Vicepresidenta Econòmica: Maite Clotet Vicepresidenta Social: Noemí Alonso Tresorera: Marisol Cano Secretària: Vanessa Ocaña Vocal: Laura Bonvehí Vocal: Sergi Campano Vocal: Susanna Damián Vocal: Gemma Valls Vocal: Sílvia Andújar

19 Gràcies per la vostra assistència!
US CONVIDEM A QUE ENS AJUDEU A MILLORAR I A PROPOSAR NOVES IDEES…


Descargar ppt "Reunió anual informativa Curs 2015-16 Benvinguts."

Presentaciones similares


Anuncios Google