La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març."— Transcripción de la presentación:

1 3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març màx.) (correcció creuada 8 de març)

2 El mètode és el mateix que per adaptar assignatures a l’EEES (centrar l'aprenentatge en l’estudiant) 1) objectius d’aprenentatge 2) activitats (problemes i feedback de resultats) i temps d’estudi a l’aula i fora de l’aula 3) metodologia activa a l’aula (CL, PBL, etc.) 4) avaluació formativa amb portafoli 5) millora del procés docent any rere any (amb enquestes)

3 Implementació, seguiment, avaluació
Opció 1: El portafoli en una part d’una assignatura tradicional Opció 2: El portafoli en assignatures centrades en l’aprenentatge de l’estudiant (nivell 3) Opció 3: Portafoli dels estudis complets (showcase portfolio) Seguiment continu del treball dels estudiants  avaluació formativa durant el curs  rúbrica final sobre el document i/o presentació  nota final No fan falta exàmens finals clàssics Taller ICE: Com introduir el portafoli de l'estudiant a la meva assignatura (maig 2009)

4 Taller ICE: Com introduir el portafoli de l'estudiant a la meva assignatura (maig 2009)

5 A qui pertany el portafoli?
Portafoli electrònic A qui pertany el portafoli? Expression Web Taller ICE: Com introduir el portafoli de l'estudiant a la meva assignatura (maig 2009)

6 Exemples de recursos e-portfolio
Portafoli electrònic Exemples de recursos e-portfolio Exemple de doc:

7 Exemples de recursos e-portfolio
Exemple de web:

8 Més llibres i referències  (enllaç)
Bibliografia i referències web Barrett, Helen. C. (web), "White Paper Researching Electronic Portfolios and Learner Engagement“ Més llibres i referències  (enllaç) Taller ICE: Com introduir el portafoli de l'estudiant a la meva assignatura (maig 2009)

9 Us convidem al RIMA  GtPoE

10 Muntatge d’un dossier en Google docs/ sites 1) Obrir un compte a 2) Obriu el Google Docs - Pengeu un document a compartir amb un parell de companys. 3) Obriu el - Arrenqueu un lloc web a partir d’una plantilla - Importeu un document i feu-lo visible

11 Exemple de tutorial (http://digsys. upc

12 - Exemples. - Exemple d’un exercici
- Exemples Exemple d’un exercici - Exemple de gràfica de temps d’estudi - Exemple de reflexió - Exemple de vídeo incrustat - Exemple de test - Exemple de materials extra - Exemple del “portafoli del professor” per al seguiment del curs

13 (Idees inicials, implementació, etc.)
El vostre treball... Activitat #3: Examineu la documentació se s’adjunta (Idees inicials, implementació, etc.) Recordeu que segurament, per encabir el portafoli a la vostra assignatura haureu : de repensar alguns objectius d’aprenentatge, d’introduir activitats o modificar les que teniu per tal que siguin evidències de treball vàlides pel portfoli de que fer lloc per preparar el portafoli en les sessions presencials, de modificar la forma en què avalueu de mostrar-los els criteris amb què es corregirà .... A l’Atenea trobareu una plantilla per realitzar el vostre treball i un fòrum per poder-lo penjar i discutir entre tots.


Descargar ppt "3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març."

Presentaciones similares


Anuncios Google