La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA MEVA VIDA!!! MARC MARTÍNEZ.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA MEVA VIDA!!! MARC MARTÍNEZ."— Transcripción de la presentación:

1 LA MEVA VIDA!!! MARC MARTÍNEZ

2 1 ANY Quan tenia un any era molt gordo i tenia els ulls negres i granets a la cara. Portava un jersei blanc amb uns dibuixets i uns botons. Feia molta calor. Quan tenia un any em va batejar el mossèn a l’església.

3 2 ANYS Quan tenia 2 anys la meva mare va fer 32 anys i jo encara estava gordet. El meu pare li va regalar un rellotge i ell tenia molt de pel. El pastís era de nata i tenia llimona.

4 3 ANYS Amb 3 anys vaig fer cagar el tió i ens va donar coses perquè quan els pares acabaven d’apagar la llum posaven els regals. Jo estava amb la meva cosina i amb el meu cosí a casa de la meva tieta.

5 4 ANYS Amb 4 anys també va ser el meu aniversari i també estava el meu cosí. El pastís era de xocolata, nata i llimona. Estàvem jugant a cotxes i ja sabia caminar. No vam canviar de casa.

6 5 ANYS Quan estava a la platja portava un banyador vermell. Jugava amb una ala i un cubell de sorra i la meva mare i jo ens vam banyar.

7 6 ANYS Quan tenia 6 anys vaig anar a Disney i vaig pujar a un cotxe molt guay. Portava una camisa del barça i els pantalons també.

8 7 ANYS Amb set anys vaig anar d’excursió amb els meus amics de l’escola Centre Escolar Empordà. Vaig menjar truita i pit de pollastre.

9 8 ANYS Quan tenia 8 anys vaig anar al campus de futbol amb els meus amics. Portava una gorra blanca i unes xancletes del barça.

10 9 ANYS Amb 9 anys vaig fer la comunió al poble on visc, el Far de l’Empordà. Vaig tirar caramels a la meva mare, a la gent i al meu pare.

11 10 ANYS Amb 10 anys vaig anar a veure l’Espanyol com jugava i li vaig demanar un autògraf amb els meus amics.

12 MARC MARTÍNEZ 5è D’ED. PRIMÀRIA.
FI


Descargar ppt "LA MEVA VIDA!!! MARC MARTÍNEZ."

Presentaciones similares


Anuncios Google