La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EN DEFENSA DE L’ ESCOLA LAICA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EN DEFENSA DE L’ ESCOLA LAICA"— Transcripción de la presentación:

1 EN DEFENSA DE L’ ESCOLA LAICA
FEDERACIÓ DE SINDICATS D’ENSENYAMENT DE CATALUNYA - CGT

2 ... per sobre de tot Defensem una escola laica, pública i de qualitat per sobre de tot. No volem una escola pública que eduqui en la fe, en les veritats úniques i en el dogma, sino en la raó i la llibertat.

3 ... les festes Volem una escola laica i pública on es celebrin totes les festes que defensen els valors de la solidaritat, la tolerància i el respecte a totes les cultures.

4 “... actos impuros” NO volem una escola pública adoctrinadora de conciències, sino una escola on es fomenti el lliure pensament i els valors democràtics

5 “Honrarás...” Volem una escola viva, compensadora, diversa, sense culpes ni pecats, sense por als inferns. Defensem una educació laica que fomenti las idees humanistes universals, que eduqui en la pluralitat i en el respecte als drets humans.

6 “...en vano “ No acceptem i denunciem l’actual segregació dels alumnes i les alumnes en funció d’unes creences religioses que pertanyen a la vida privada de les persones i que no tenen espai a l’escola pública.

7 “...los bienes ajenos” No volem ni assignatures ni símbols religiosos a l’escola pública, doncs el dret d’uns ciutadans no pot generar obligacions als altres.

8 ...volem... Volem una escola laica que obri les seves portes a tots i totes sense distinció de sexe, credo o ètnia.

9 Una ESCOLA LAICA per: PER A TOTS... PER A TOTES...
les creients, els no creientes, les descregudes, els conversos, les confuses, els agnòstics, les atees,.. PER A TOTS... PER A TOTES...


Descargar ppt "EN DEFENSA DE L’ ESCOLA LAICA"

Presentaciones similares


Anuncios Google