La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Bronquitis Aguda.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Bronquitis Aguda."— Transcripción de la presentación:

1 Bronquitis Aguda

2 DESCRPCIÓ: És una inflamació dels conductes bronquials i de les vies respiratòries que porten oxigen als seus pulmons. Aquesta causa una tos que freqüent o presenta mucositat. També causa dificultat per respirar, i pressió al pit. Hi ha dos tipus de bronquitis; aguda i crònica. Sovint el virus que causa el refredat i la grip pot casusar bronquitis aguda aquests virus es propaguen per l'aire o quan algú tus.

3 SIMPTOMAS: Tos: que roman constant i empitjora a la nit, amb mocs i sang en alguns casos (dura entre 6/8 setmanes), dificultat respiratòria, sensacions de ronrroneo al pit, malestar general, febre lleugera pessigolleig a la part posterior de la gola , dolor al pit, somni deficient i calfreds en alguns casos.

4 TRACTAMENT: Per diagnosticar la bronquitis aguda, el metge li pregunta sobre els seus símptomes i escolta la seva respiració. El tractament inclou descans, prendre líquids, administració de medicaments per via oral (aspirina) o acetaminofen per baixar la febre .Un humidificador d'ambient pot ajudar.Sovint es necessita inhalar medicines per obrir les vies respiratòries, en el cas que sigui un virus els antibiòtics no ajuden.

5 DEMOSTRACIÓ DE LA BRONQUITIS AGUDA


Descargar ppt "Bronquitis Aguda."

Presentaciones similares


Anuncios Google