La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Funcionament intern d’un ordinador

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Funcionament intern d’un ordinador"— Transcripción de la presentación:

1 Funcionament intern d’un ordinador
Gemma Blanch i Loubna El Louah

2 Què és un ordinador? És una màquina electrònica que rep i processa dades per a convertir-les en informació útil. Està formada per un conjunt de circuits integrats  i d'altres components relacionats que pot executar amb exactitud, rapidesa i d'acord amb les instruccions que rep per part d'un usuari o d'un programa.

3 Historia de la informàtica

4 Hardware

5 CPU És el component de l'ordinador i d'altres dispositius programables, que interpreta les instruccions contingudes en els programes i processa les dades

6 Funcionament del CPU

7 Placa Base És l'element principal de tot ordinador, en el qual es troben o al qual es connecten tots els altres aparells i dispositius.

8 Parts de la placa base

9 Perifèrics d'entrada: Són les  dades enviades per un dispositiu Perifèrics de sortida Per la unitat central amb destinació a un perifèric (disc, xarxa, pantalla...) Perifèrics d'emmagatzemament Són els dispositius que emmagatzemen dades i informació  per bastant temps.

10 Sistema Operatiu és el programari encarregat d'exercir el control i coordinar l'ús del maquinari entre diferents programes d'aplicació i els diferents usuaris

11 Software

12 Són els programes que organitzen i coordinen de forma lògica les diferents funcions.


Descargar ppt "Funcionament intern d’un ordinador"

Presentaciones similares


Anuncios Google