La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017 Pla Hospitalari de Resposta a Incidents amb Múltiples Afectats (IMA-MAR)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017 Pla Hospitalari de Resposta a Incidents amb Múltiples Afectats (IMA-MAR)"— Transcripción de la presentación:

1 Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017
Pla Hospitalari de Resposta a Incidents amb Múltiples Afectats (IMA-MAR) Grup de treball per a l’Atencio a Incidents amb Múltiples Afectats del Parc de Salut Mar INSTRUCCIONS: Un cop elaborat, cal enviar el pòster a Delfí Cosialls Els pòsters rebuts s’exposaran a la Sala d’Actes del Palau Macaya el dia 14 de desembre de 2018 Mida del pòster DIN A1 de 594 mm × 841 mm Tipografia recomenada : - Títol: Arial de cos - Autor: Arial de cos - Contingut: Arial de cos Podeu inserir el logotip de la vostra organització al marge superior esquerra del document. Incorporacions o canvis substancials des del 2016 El canvi fonamental ha estat l’adaptació de l’IMA-MAR a l’espai arquitectònic del nou edifici d’Urgències. L’atenció de l’IMA es centralitza a l’àrea d’Urgències Mèdiques (edifici B), amb àrees d’expansió al passadís tècnic. Creació d’un punt de triatge avançat addicional a la porta de accés del mòdul d’emergències L’activació dels serveis implicats mitjançant la creació de grups de whatsApp específics IMA Incorporació d’un grup específic destinat a la identificació de pacients i familiars. 2. Lliçons apreses per la vostra Entitat des del dia 17 d’agost de 2017 La importància de l’activació precoç del suport psicològic i social a les víctimes i familiars. La resposta espontània dels professionals va superar la previsió inicial. Necessitat d’incorporar un check-list d’activació inicial de l’IMAR-MAR per facilitar la tasca del cap de guàrdia (responsable de l’IMA) La importància de la coordinació amb el CUAP Peracamps per a la derivació de pacients i reagrupament familiar de les víctimes. 4. Apartat lliure Queda per resoldre millorar aspectes de la coordinació i intercanvi d’informació entre els centres hospitalaris que atenen les víctimes Això s’hauria de fer compatible amb una adequada protecció de les dades dels afectats davant la intensa pressió tants de familiars que truquen demanant informació, com de la pressió mediàtica S’ha de garantir millor la seguretat del personal sanitari que rep el pacient provinent de l’àrea afectada. S’ha de garantir que el personal activat o espontani pugui arribar als centres . Manca formació en l’atenció de pacients amb ferides per armes d’alta energia, agents tipus NBQ. 3. Aspectes que us resten per desplegar a data d’avui Pla de formació en IMA per als professionals del PSMar Pla de formació específic per tots els comandaments.


Descargar ppt "Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017 Pla Hospitalari de Resposta a Incidents amb Múltiples Afectats (IMA-MAR)"

Presentaciones similares


Anuncios Google