La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Calendari de pagaments

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Calendari de pagaments"— Transcripción de la presentación:

1 Calendari de pagaments 2015-2016
Al mes de juliol l'Àrea d'Afers Acadèmics durà a terme les remeses de domiciliacions següents: >el 22/07/2015 al matí. >el 30/07/2015 al matí. Data límit que s'estableix per a poder fer pagament ajornat (en tres terminis): 30/10/2015 Data límit per a poder modificar les dades bancàries dels rebuts del segon termini: 10/11/2015 Data límit per a poder modificar les dades bancàries dels rebuts del tercer termini: 15/12/2015 L'enregistrament de la cinta per al cobrament dels rebuts de domiciliació bancària del segon termini, es durà a terme el 11/11/2015 i del tercer termini el 16/12/2015. Els rebuts per al cobrament del segon termini, es carregaran en el compte bancari dels alumnes a partir del 15/11/2015 i els del tercer termini a partir del 20/12/2015. Durant la generació de les remeses de juliol i les remeses del segon i tercer termini de matrícula, no es podran realitzar anul·lacions de matrícula ni tampoc devolucions per import menor dels moviments de taxes del curs 2015/2016. Data límit per a sol·licitar el préstec AGAUR: 26/10/2015.

2 Préstec AGAUR 2015-2016 REMESES Octubre 2015 13 Octubre 2015 20
Has de tenir el pagament domiciliat. Per a poder sol·licitar el préstec, l'import de la teva matrícula haurà de ser com a mínim de 500 € i d'un màxim de 7000 €. Els becaris també podreu sol·licitar-lo sempre que l’import total de la vostra matrícula sigui superior a la quantitat mínima establerta. Has de tenir nacionalitat espanyola o bé, si ets estranger, disposar del TIE i d'un aval d'un cotitular major d’edat que pugui acreditar prou ingressos. No pots constar en el RAI, l’ASNEF o a qualsevol altre registre públic de morositat i has d’acreditar un nivell d’ingressos mínim o bé incorporar un cotitular que pugui acreditar-lo. El préstec permet el finançament del 100% de l'import de la matricula. Tipus d’interès: 0% anual fix. Comissió d'obertura: 24 euros. No s'aplicarà comissió d'amortització. En cas d'impagament, l'entitat financera podrà carregar un import de 12 euros per rebut impagat i un interès de demora del 7,99%.

3 Préstec AGAUR Podràs sol·licitar aquesta modalitat de pagament si formalitzes la teva matrícula abans del dia 26 d'octubre. El préstec no cobrirà modificacions de matrícula realitzades amb posterioritat al dia 26 d’octubre. L'import d'aquestes modificacions l'hauràs d'abonar en un únic pagament i per domiciliació bancària. Una vegada matriculat, has d'esperar a rebre un correu electrònic de l'AGAUR amb informació sobre la tramitació a l'adreça electrònica que apareix al teu full de matrícula. Aquest correu el rebràs sempre a partir del 14 d'octubre, i des del moment en què el rebis, començarà a comptar el termini de dues setmanes per a formalitzar el préstec amb l'entitat financera seleccionada. Consulta tota la informació a l'adreça de l’AGAUR i assegura't, abans de marcar aquesta opció de pagament, que vols abonar la teva matrícula mitjançant el préstec, atès que un cop sol·licitat no és possible anul·lar-lo. Si més endavant ets beneficiari d'un ajut a l'estudi, l’import concedit s’utilitzarà per a la minoració/amortització del préstec.

4 Certificats: pagament entitat financera
Curs Desactivada la forma de pagament entitat financera per a l'emissió del certificat i de l'e-certificat des de Secretaria. Objectiu: evitar l'impagament d'un servei ja lliurat a l'estudiant Formes de pagament establertes: > Efectiu (TPV Manual / Ingrés / Transferència) > TPV Virtual

5 Matricula: introducció dades bancàries
Nou format per a la introducció de l'IBAN, segons l'estructura dels comptes bancaris a Espanya: Si es necessita informar un compte bancari estranger:

6 Matricula: Control Comptes SEPA
A la pantalla d'Informació del pagament, a l'introduir l'IBAN (dades del compte bancari) es farà el control que les dades corresponguin a un país SEPA: San Marino A la pantalla d'Informació del pagament, a l'introduir l'IBAN (dades del compte bancari) es farà el control que les dades corresponguin a un país SEPA

7 Matricula: Classe de Liquidació
Els estudiants que tinguin disponible alguna classe de liquidació específica s'haurà de seleccionar del camp “Disponible”. S'aplicarà la gratuïtat que estigui informada al camp “Seleccionat”.

8 Matricula: Assegurança Complementària
Actualment, a la matrícula, a l'estudiant li apareix marcada per defecte l'assegurança complementària (si és alumne d'intercanvi tindrà l'assegurança complementària de mobilitat). Si l'estudiant desmarca l'assegurança, sortirà una finestra emergent: Nou preu per a les assegurances complementàries, per resolució del concurs i les ofertes presentades. Encara pendent de signatura. Assegurança complementària: preu inferior a 6 euros Assegurança complementària de mobilitat: preu inferior a 10 euros

9 Circuit: Mandat SEPA Per als alumnes de primer curs i per als alumnes que modifiquin les dades bancàries (canvi codi IBAN) o el titular del compte bancari , quan faci la gravació de la matrícula, també se li generarà el Mandat SEPA Quan l'estudiant confirmi la matricula, se li generarà el document i, igual que l'imprès de matricula, el podrà visualitzar, descarregar o enviar per correu electrònic. A la pantalla d'Informació del pagament” li apareixerà un missatge informatiu: Segons la normativa bancària vigent, a continuació s'emetrà una ordre de domiciliació de dèbit directe SEPA que s'haurà de complimentar i signar degudament pel titular del compte per al lliurament a la Gestió Acadèmica de la Facultat o Escola on estàs matriculat/da. En formalitzar aquesta matrícula, et compromets a realitzar aquest requeriment i a autoritzar a la Universitat a enviar ordres a l'entitat financera per a realitzar el càrrec al compte especificat. El Mandat es genera semi-complimentat. Es podrà reimprimir des de l'opció de reimpressió de la matricula. L'estudiant haurà de lliurar-lo a la Gestió Acadèmica i aquesta haurà d'informar la data de lliurament a l'aplicatiu i arxivar el document a l'expedient. Sol·licitat un llistat per a la gestió dels documents lliurats (pendent d'evolutiu).

10 Circuit: Alumnes nova via d'accés
Els alumnes que accedeixin per la nova via d'accés d'alumnes no ciutadans de la UE i no residents, hauran d'abonar el preu establert per als seus estudis universitaris multiplicat per 4. A la matricula, s'haurà d'incorporar la diferència entre el preu oficial establert i els preu a abonar per l'estudiant (import dels crèdits x3) per “Altres imports” Motiu: 17 – Preu via d'accés no ciutadans UE i no residents

11 Assignació Automàtica de Citacions
A la gestió de les citacions per baremació d'expedients ja es pot excloure del procés de citacions assignades un període determinat (per exemple, vacances)

12 Assignació Automàtica de Citacions
Des del la gestió acadèmica ja es poden esborrar les citacions executades des de l'opció Matricula → Manteniments → Processos de Matricula → Manteniment anul·lació automàtica de citacions

13 Facultat Medicina: Unitats Docents
Modificació a la matrícula de la titulació de Medicina. Els estudiants hauran de seleccionar un grup de matrícula de la Unitat Docent que tenen assignada o de la Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques. No podran matricular assignatures d'altres Unitats Docents.


Descargar ppt "Calendari de pagaments"

Presentaciones similares


Anuncios Google