La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CONCURS BÍBLIC INFORMÀTIC

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CONCURS BÍBLIC INFORMÀTIC"— Transcripción de la presentación:

1 CONCURS BÍBLIC INFORMÀTIC

2 QUE SÀPIGA VEURE QUE LA VIDA S’HA DE VIURE CONVIVINT-LA

3 la bÍBLIA Jesús no estava mai sol, sempre hi havia algú que el recolzava, tan la família, com els amics, i també les persones que creien en ell i en el que predicava. No va estar mai sol des del seu naixement fins a la seva mort va tenir els amics i la família que l’estimaven i el recolzaven constantment.

4

5 I AVUI, QUÈ FEM? La família i els amics són imprescindibles per tirar endavant, un amic es el que quan reps un cop i caus ha de venir i ajudar-te a aixecar-te per continuar caminant, és el que sempre que el necessites esta allà per ajudar-te i recolzar-te. Per un moment m’he imaginat com seria estar sol al món, no poder parlar amb ningú, ni ningú que et faci somriure quan ho necessites o ni tan sols deixar-te plorar a la seva espatlla. I he arribat a la conclusió de que són indispensables per poder viure la vida plenament i gaudint-la al màxim.

6

7 DaDES PERSONALS: Alumne: Mireia Canut Cascalló Centre educatiu: Col·legi Mare Janer Adreça: C/ Roureda Tapada nº2 Població: Santa Coloma, Principat d’ Andorra Grup: 0 Bisbat: d’Urgell Tema seleccionat : La Vida és un do de Déu i un servei als altres.


Descargar ppt "CONCURS BÍBLIC INFORMÀTIC"

Presentaciones similares


Anuncios Google