La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Per què les aliançes estratègiques entre institucions sanitàries

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Per què les aliançes estratègiques entre institucions sanitàries"— Transcripción de la presentación:

1 Per què les aliançes estratègiques entre institucions sanitàries

2 Cal reformular l’operativa del mapa
sanitari català Aliances en els territoris en base comunitària Aliances entre grans hospitals i hospitals de primer nivell per fer sostenible una xarxa hospitalaria de proximitat Aliances per millorar l’eficiència en l’alta complexitat

3 “Aliança estratègica que permeti treballar a les parts, principalment,
en matèria de diagnòstic per la imatge en un model organitzatiu que conflueixi al final d’un període de cinc anys i que permeti, a l’interí, compartir recursos tecnològics, materials i, en determinats supòsits, professionals.”

4 Establir un marc organitzatiu en cadascun del centres de Diagnòstic per
la Imatge del CLÍNIC i la UDIAT, amb la voluntat explícita d’anar creant de manera progressiva un entorn organitzatiu i de gestió assistencial homogeni en tots dos centres per assolir, a mig termini, nivells equiparats de qualitat i servei com si es tractés d’una mateixa organització sanitària.

5 OPERATIVA 1.- Situar al capdavant de cadascun dels Departaments de Diagnòstic per la Imatge del CLÍNIC i la UDIAT a un mateix professional per implementar un unívoc model organitzatiu assistencial. Aquest lideratge professional comú comportarà l’intercanvi d’experiències i la creació de grups composats per professionals d’ambdues entitats amb possibilitat de prestació d’activitat assistencial a l’entitat que no es la pròpia. 2.- Compartir plataforma tecnològica. 3.- Treballar en un estratègia unificada d’I+D+i en relació als projectes de recerca en Diagnòstic per la Imatge i la seva aplicació a les diferents especialitats mèdiques. 4. - Desplegar una cartera de serveis comuna en el desenvolupament de teleradiologia i consultoria de serveis de radiodiagnòstic.

6 OBJECTIUS ASSOLITS Compartició de recursos entre les dues entitats en el desplegament de l’estructura organitzativa de neurointervencionisme que dona suport al Codi Ictus per els territoris de Barcelona Esquerra i Vallés Occidental. Prestació conjunta de serveis de Diagnòstic per la Imatge a hospitals externs. - Demanda de PETs de l’Hospital Parc Taulí proveida per l’Hospital Clínic. - Compartició de recursos tecnológics…(imatge digital no radiològica, etc)….

7 OBJECTIUS EN PROGRÉS dues institucions.
Principi d’acord per optimizar alguns serveis de Laboratori entre les dues institucions. Acord entre les Fundacions de les dues institucions en matèria de recerca. Projectes conjunts en l’àmbit de la innovació.

8 Projectes consolidats
Projecte europeu Aneurist (enviament de les imatges de angioradiologia de estudis d’aneurismes cerebrals a un repositori central) Key Note Images, KIN (selecció d’imatges rellevants i visualització amb raim java) Disseny de la integració del PACS i del sistema de visualització a la historia clínica electrònica del pacient (SAP) Parametrització del visor de distribució d’imatge (raim java) per incorporar imatges mediques no radiològiques

9 Projectes en progrés cvREMOD: Convergència de tecnologias mèdiques per a la gestió integral del remodelat cardiovascular. (CENIT) Enviament d’estudis emmagatzemats en el sistema PACS dels nostres Hospitals a altres Hospitals. Desenvolupament de Teleradiologia i Telemedicina amb streaming, eina que permet que el metge fora del hospital i amb connexió segura (VPN) pugui tenir accés a les imatges amb una alta velocitat i qualitat diagnòstica. Sistema per recollir de les imatges arxivades la dosis de radiació per estudi. Enviament d’aquesta informació a la Historia Clínica Electrónica que haurà de recollir la dosis acumulada per pacient.

10 Avantatges d’aquest tipus de col·laboració des de
la perspectiva de l’Hospital Clínic. Hem pogut incorporar coneixement i tecnologia en imatge i teleradiologia. Hem pogut plantejar el projecte d’Unitat d’Ictus pel que calia un mínim poblacional Hem incorporat un gran professional de la radiologia per dirigir el nostre projecte sense descapitalitzar una altre institució.


Descargar ppt "Per què les aliançes estratègiques entre institucions sanitàries"

Presentaciones similares


Anuncios Google