La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Obertura del VIII Centenari de la Fundació de l’Orde de les Germanes

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Obertura del VIII Centenari de la Fundació de l’Orde de les Germanes"— Transcripción de la presentación:

1 Obertura del VIII Centenari de la Fundació de l’Orde de les Germanes
Pobres de Santa Clara Era el temps de primavera, de l’any 1211 en el poblet d’Assís, quan el Crist l’obrí el camí. Era el temps en què ella, Clara d’Assís, va dir: Vull seguir-te a tu Senyor, deixant la seguretat i el seu encís. Avui , primavera de l’any 2011, les teves germanes recorrem els teus camins i volem viure il·luminades per la teva llum, mirant amb tendresa, considerant la bondat del Senyor i contemplant la seva llum per transformar el nostre cor.

2 Beneït siguis, oh altíssim i gloriós Déu,
per totes les dones, que en aquests vuit-cents anys, han seguit al teu Fill en pobresa, obediència i en castedat, segons la Forma de Vida de Santa Clara. Concedeix-nos avui, Senyor, de seguir el camí de la simplicitat, de la humilitat, de la pobresa, en una vida fraterna i santa, alimentada pel pa de la Paraula i de l'Eucaristia, solidàries amb tots els pobles i amb cadascun dels homes i dones que els habiten. Fraternitat Santa Clara Diumenge de Rams 17 d’abril del 2011 Vilobí d’Onyar


Descargar ppt "Obertura del VIII Centenari de la Fundació de l’Orde de les Germanes"

Presentaciones similares


Anuncios Google