La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El dinosaure i el cavernícola

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El dinosaure i el cavernícola"— Transcripción de la presentación:

1 El dinosaure i el cavernícola
AUTORS: Gorka i Arman

2 Fa molt de temps a la prehistòria hi havia un cavernícola que vivia en una roca rodona i antiga. Aquell cavernícola era llest i anava tapat amb pells. Però un dia el volcà va entrar en erupció i va venir un terrible dinosaure volador verd, que el va perseguir.

3 Al cap d´ una bona estona va trobar una casa abandonada on poder-se amagar. Aquella casa era molt llarga , tenia dos finestres i una porta de ferro vella i oxidada.

4 Quan es va distreure el dinosaure volador el cavernícola va anar a buscar fusta d´ un arbre proper. Va tornar a la casa abandonada que ja era seva, per fer una llança. Es va trobar un tros de metall amb forma triangular. Va fer una llança amb la fusta i el metall que havia trobat.

5 Quan va acabar la llança va intentar caçar el dinosaure volador
Quan va acabar la llança va intentar caçar el dinosaure volador. Quan el va anar a caçar, el dinosaure es va amagar dins d´ un pou, però un triceratops que passava per allà va tirar un arbre que li va bloquejar la sortida del pou. .

6 Li va clavar la llança i el va matar
Li va clavar la llança i el va matar. Després va anar a casa, el va cuinar, i se’l va menjar. I conte contat ,ja s’ha acabat, i si no és mentida serà veritat.

7 Fi


Descargar ppt "El dinosaure i el cavernícola"

Presentaciones similares


Anuncios Google