Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porJoaquín Domínguez Torres Modificado hace 6 años
1
Sala d’actes Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Comité organitzador i científic * Neus Pociello Almiñana Gastroenterologia pediàtrica. Servei de Pediatria. Hospital Universitari Arnau de Vilanova . Lleida. * Agnès Huguet Feixa Gastroenterologia pediàtrica. Servei de Pediatria. Hospital Universitari Arnau de Vilanova . Lleida. Pediatra EAP Rambla Ferran. Lleida. * Cristina Moreno Castilla Dietista-nutricionista. Servei d’Endocrinologia i Nutrició. Hospital Universitari Arnau de Vilanova . Lleida. * Mireia Biosca Pàmies Pediatra EAP Les Borges Blanques. Lleida Destinataris Personal de medicina, infermeria i nutrició Inscripcions Intranet: Banner Formació Si no es disposa d’accés a la intranet cal fer-les mitjançant l’adreça de correu : Termini 10 abril del 2017 Entitats Col·laboradores Amb el patrocini de: Actualització sobre nutrició infantil “Terres de Lleida” Sala d’actes Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida 27 d’abril del 2017
2
9:00h Primera Taula rodona: Alimentació en la diversitat.
Moderadora: Cristina Moreno Castilla. Dietista-nutricionista. Servei d’Endocrinologia i Nutrició. Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Lleida. 1)Alimentació en la diversitat cultural. Característiques i recomanacions. Joy Ngo de la Cruz. Dietista-Nutricionista Fundación para la Investigación Nutricional. ONG Nutricion sin Fronteras 2)Alimentació vegetariana-vegana. Marta Anguera Salvatella. Infermera, dietista-nutricionista. Universitat Ramon Llull. Barcelona. 3)Llets adaptades i begudes vegetals.. Alejandra Gutiérrez Sánchez. Dietista-nutricionista. Hospital Sant Joan de Déu. Barcelona. 11:15 Refrigeri 11:45 Segona Taula rodona: Alimentació en la malaltia. Moderadora: Agnès Huguet Feixa. Gastroenterología pediàrica. Servei de Pediatria. Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Lleida. 1)Trastorns de la deglució. Raquel García Ezquerra. Logopeda. Hospital Sant Joan de Déu. Barcelona. 2)Dieta en la malaltia celíaca (nova guia) Nuria Guillén Rey. Dietista-nutricionista. Hospital Sant Joan. Reus. 3)Consells nutricionals en plurial·lèrgics alimentaris. Quan derivar al nutricionista. Luján Soler Santoro. Dietista- Nutricionista. Madrid. 14:00 Casos clínics Neus Pociello Almiñana. Gastroenterología pediatrica. Servei de Pediatria. Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Lleida. Clausura de la Jornada. Presentació Jornada destinada a ampliar i actualitzar els coneixements sobre nutrició infantil dels professionals sanitaris que treballen en l’àmbit de la pediatria Objectius Donar a conèixer les noves tendències de nutrició infantil i els diferents patrons alimentaris que realitzen les famílies en la societat actual pluricultural. Donar conceptes teòrics i pràctics sobre els diferents tipus d’alimentació vegetariana i aprendre a fer un seguiment dels nens que facin aquesta dieta a la nostra consulta. Conèixer les diferents característiques i components de les fórmules infantils animals i vegetals, de les begudes vegetals i els riscos nutricionals associats al seu consum. Aprendre aspectes sobre el desenvolupament de la deglució dels nens i els seus trastorns. Exposar aspectes nutricionals a tenir en compte en certes malalties (com la celiaquia i la patologia al·lèrgica) i saber quan s’ha de derivar al dietista-nutricionista i/o a l’atenció especialitzada. Programa 8:30 - 8:45h Acollida i control d’assistencia (2 controls) 8:45 - 9:00h Inauguració de la Jornada. Mireia Biosca Pàmies. Pediatra. EAP Les Borges Blanques. Lleida.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.