La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Les Ha que necessiteu per viure, els habitants del planeta terra, les Ha de terra en la terra i els planetes que necessitaríem si tothom visqués com tu.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Les Ha que necessiteu per viure, els habitants del planeta terra, les Ha de terra en la terra i els planetes que necessitaríem si tothom visqués com tu."— Transcripción de la presentación:

1 Les Ha que necessiteu per viure, els habitants del planeta terra, les Ha de terra en la terra i els planetes que necessitaríem si tothom visqués com tu. Segons  , si tothom visqués com jo, consumis exactament el  mateix que jo i s'alimentés com jo, farien falta 2,3 planetes terra per a poder suportar a  tota la població, per a suportar el meu estil de vida, fan falta 4,8 Ha globals productives del planeta terra.

2 Calcula els planetes que necessitaríem si tothom visqués com els habitants d’algun país subsaharia.
A algun país subsaharia els recursos dels quals disposen son molt menors que els del país on vivim nosaltres, per tant ells fan menys mal al planeta terra, com es pot veure, utilitzen 2,6 Ha d’area global productiva. Si totho visqués com ells, s’utilitzarien aproximadament 1,3 planetes terra.

3 Que succeiria si tos els habitants de la Xina tinguessin el mateix nivell de vida que els Europeus?
A la Xina el nombre de població total es molt mes elevat que a Europa, per tant si allà tothom visqués com ho femnosaltres a Europa, farien falta molts planetes terra per a poder continuant vivint, ja que un sol planeta terra no podria suportar a tanta població contaminant constantment i esgotant els recursos naturals. Actualment a la Xina lapoblació no està tan desenvolupada com a territori europeu

4 Accions que proposes? Trobar una solució per a tots aquest problemes que es donen avui en dia a tot el món, on estem consumint cada dia més els recursos naturals que tenim, es una tasca molt difícil, però entra tots es pot intentar solucionar part d’aquest problema. No podem fer gran cosa, però si que podem cuidar mes del nostre entorn, com per exemple reciclant, estalviant aigua i electricitat, i comprar els aliments que menjarem, per d’aquesta manera no llençar menjar sabent que hi ha gent que mor de fam.


Descargar ppt "Les Ha que necessiteu per viure, els habitants del planeta terra, les Ha de terra en la terra i els planetes que necessitaríem si tothom visqués com tu."

Presentaciones similares


Anuncios Google