La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Teseu i el Minotaure Joan Serrano Gual.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Teseu i el Minotaure Joan Serrano Gual."— Transcripción de la presentación:

1 Teseu i el Minotaure Joan Serrano Gual

2 Teseu Minotaure

3 Sumari 1- Qui era Teseu 2- Qui era el Minotaure 3- Foto Laberint
4- Qui era Ariadna 5- Resum 6- Bibliografia 7- Preguntes

4 1-Qui era Teseu Teseu és el gran heroi de l´Atica.
Fill de Egeo, el rei de Atenes, i Etra, princesa de Trecena. Considerat pels atenencs com el seu gran reformador, va unificar Ática en torn a una capital, Atenes.

5 LABERINT 2-Qui era el Minotaure
Era un personatge mitologic que tenia cos de un huma i cap de un toro. Viu a un laberint molt gran que esta a Creta. Els seu pare era Minos rei de Creta, li va dir a Dédalo que construis un laberint per amagar al Minotaure. Cada 9 anys Atenes tenia que enviar 7 nois i 7 noies per alimentar al Minotaure. LABERINT

6 LABERINT LABERINT

7 4-Qui era Ariadna Va ser, en la mitologia grega, la filla del rei de Creta Minos i de Pasifae. Ariadna era germana del Minotaure.

8 5-Resum Va haver una guerra ente Atenes i Creta, va guanyar Creta i Minos, rei de Creta com a recompensa Atenes tenia que enviar 9 nois i 9 noies cada 9 anys per que sels menges el Minotaure. Teseu es va oferir voluntari amb l´intenció de matar al Minotaure. Quan va arribar Ariadna es va enamorar de ell, i li va ajudar a matar al Minotaure. Per ajudar-lo li va donar un fil de llana per trobar la sortida del laberint facilment. Teseu va matar al minotaure i es va anar amb Ariadna. Atenes tenia un codi que si tornaben vius una vela blanca i si no veles negres. Es van oblidar de posar les blanques i el pare de Teseu el va suicidar pensant que el seu fill estaba mort, va donar nom al mar Egeo.

9 6-Bibliografia He tret la informacio de: Viquipedia Youtube Llibres
Paginas webs Blocs

10 7-Preguntes

11 Espero que hos agi agradat
fi Espero que hos agi agradat JoanS.


Descargar ppt "Teseu i el Minotaure Joan Serrano Gual."

Presentaciones similares


Anuncios Google