Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porSiska Susman Modificado hace 6 años
1
CISTELLES PERSONALITZADES COM CONTACTAR AMB NOSALTRES
A Ca N’Oliveró el·laborem cistelles setmanals, de collita pròpia i de temporada. Són cistelles obertes , de manera que es poden personalitzar segons les preferencies i gustos dels nostres clients. COM CONTACTAR AMB NOSALTRES Masia Ca n’Oliveró Per grups de consum o encàrrecs de cistelles: Per visites a la nostra masia: Per venir a la botiga: Mercat de la Independència Rambla Egara Telf Para cambiar este folleto, cambie nuestro contenido de ejemplo por contenido propio. Otra opción, si prefiere empezar desde cero, es presionar el botón Nueva dispositiva de la ficha Inicio para insertar una página nueva. A continuación, introduzca su texto e imágenes en los marcadores de posición vacíos. Si necesita más marcadores para títulos, subtítulos o texto del cuerpo, copie cualquiera de los marcadores actuales y arrastre el nuevo hasta esa posición. Masia Ca n’Oliveró s/n Castellbisbal Productes ecològics de producció pròpia i de temporada Masia ca n’olivero s/núm 08755 Castellbisbal – Vallés Occidental CT PE
2
QUI SOM? QUE PRODUÏM? COM HO FEM? QUÈ FEM?
Ca N’Oliveró és una masia del segle XVIII, situada en el terme municipal de Castellbisbal, envoltada de petites extensions d’horta, d’arbres fruiters i de vinyes. Varies generacions d’agricultors que sempre hem vetllat per tenir cura de la terra, produint el que ens permet cada estació de l’any, per oferir uns aliments equilibrats, amb més vitamines i més gustosos. Cada estació té la seva pròpia climatologia. A l’hivern trobarem tota classe de cols, bróquils, coliflors, porros, etc. En les estacions intermitges, degut a un clima més suau, obtindrem enciams, bledes, espinacs... en el seu millor moment. I a l’estiu ens arriba la mongeta tendra, els carbassons, les albergínies, els tomàquets...i acabem completant aquesta estació amb fruita com les cireres, préssecs, albercocs, prunes... També incorporarem altres varietats noves com l’api rap, el colirave, la mizuma... COM HO FEM? A Ca n’Oliveró des del 2003, apostem per fer una agricultura ecològica (*) i per això fem: -Rotació de cultius, planificant les plantacions per aconseguir un equilibri entre la terra i el producte (per tal de no esgotar la terra). -Tractaments. Fem servir tractaments d’origen mineral (sulfats, sofres, argiles...) -Poda. No busquem el màxim rendiment si no preveure la sanitat vegetal. -Cicle lunar. Tenim en compte el cicle de les fases lunars en el cultiu i conreu dels productes. CARXOFA QUÈ FEM? Curosos amb el cicle de la terra, hem anat recuperant varietats que s’havien deixat de conrear com les cols de paperina, la mongeta de ganxet, diferents classes de tomàquets o fruita de temporada com els albercocs, préssecs i cireres. De les nostres oliveres, fem la recol·lecta manualment, duem les olives a un molí ecològic on' extrèiem un oli de primera premsada en fred. També hem recuperat les nostres vinyes i ja des del elaborem els nostres vins; un de vi jove, un de rosat i un de criança , tot d’una sola varietat, l’ull de llebre. CARABASSA ALBERGINIA RALLADA NOTA INFORMATIVA: Es pot dir que la humanitat es va mantenir dins els procediments que ara coneixem com a agricultura ecològica, i no ha estat fins al s. XX que hi ha hagut un subministrament de noves substàncies d’origen químic.
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.