Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Facendo pan
2
a masa
3
INGREDIENTES: -Fariña (trigo) -Auga -Sal -Lévedo industrial
5
Amasado
6
Amasado
7
Comprobando a elasticidade da masa
8
Pasando a masa á tolva da máquina
9
Pasando a masa á artesa
10
Pan de centeo
11
INGREDIENTES: -Fariña (centeo+trigo) -Auga -Sal -Lévedo industrial -Cereal malteado
12
Amasado
14
Pasando a masa á artesa
15
Pan da Vila
16
INGREDIENTES: -Fariña (trigo) -Auga -Sal -Lévedo natural (lévedo feito a partir dunha masa-nai)
18
corte e pesado
19
embolado enrolado
21
primeira fermentación
23
as formas
27
tendido
28
Procesado mecánico
31
segunda fermentación
35
cocción
36
Corte das pezas
37
Enfornado
38
Desenfornado
42
Coa colaboración de Ubaldo e Emilio
IMAXES e MONTAXE: Adela Leiro Mon Daporta Coa colaboración de Ubaldo e Emilio PANADERÍA A SANTIÑA Pontevedra, setembro 2012
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.