La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017."— Transcripción de la presentación:

1 Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017

2 Erasmus+ Erasmus+ és el programa de la UE per a l’Educació, Formació, Joventut i Esport, per al període i que promou la mobilitat d’estudiants a Europa. Mobilitat pràctiques. Estades de pràctiques amb o sense reconeixement acadèmic en empreses, institucions, centres formatius, centres de recerca o altres organitzacions. Convocatòria UPF - S’obre el 30/10/2017 - Per a pràctiques que finalitzin abans del 31 de maig de 2019. Convocatòria Projectes Europeus Campus Iberus

3 Requisits per optar a la beca
Estar matriculat a la UPF en el moment de la sol·licitud. Grau: Haver superat, com a mínim, 60 crèdits en el moment de fer la sol·licitud. Màster: Haver superat les assignatures del 1r trimestre. Nacionalitat UE, o permís de residència vàlid durant la mobilitat. Tenir l’autorització del teu coordinador de pràctiques/director de màster. Acreditar un bon coneixement (mínim B2.2) de l’idioma del país de destinació o de la llengua de treball acordada. No gaudir simultàniament d'una beca Erasmus estudis.

4 Com fer la sol·licitud u- Trobar una empresa adequada per a la realització de les pràctiques Recerca directa pròpia Recursos /ofertes UPF Xarxa LEO-NET, Ofertes Universia, portals especialitzats... v- Presentar la documentació per formalitzar la sol·licitud (OMA): Formulari de Sol·licitud + Training Project signat per l'empresa Acreditació d’idiomes Carta de motivació Més informació:

5 Finançament La UPF gestiona el pagament dels ajuts en base als següents imports països, definits pel programa Erasmus+: GRUP PAÏSOS BECA UE Grup 1: Països del programa amb nivell de vida superior Àustria, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Liechtenstein, Noruega, Regne Unit, i Suècia 400 € Grup 2: Països del programa amb nivell de vida mig Alemanya, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Islàndia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, República Txeca i Turquia 350 € Grup 3: Països del programa amb nivell de vida inferior Bulgària, Eslovàquia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, Romania i antiga República Iugoslava de Macedònia 300 € Es finançaran estades en pràctiques per un mínim de 2 i un màxim de 3 mesos. Les estades de durada superior no rebran finançament per la diferència de mesos. Becaris generals MECD durant : 75 euros mensuals extra. Compatible amb l’ajut MOBINT de l’AGAUR (200 euros/mes x 3 mesos)

6 Convocatòries Un cop obtinguis l’ajut:
Convocatòries  CONVOCATÒRIA UPF DATES Presentació de sol·licituds, a les Oficines de Mobilitat i Acollida (OMA): Del 30/10/2017 al 03/11/2017 Període d’esmenes: Del 03/11/2017 al 09/11/2017 Publicació definitiva d’adjudicació de places: 10/11/2017 Si no s’esgoten places, quedarà la convocatòria oberta Fins que s’esgotin les places  CONVOCATÒRIA Campus Iberus DATES Convocatòria gestionada pel Consorci Campus Iberus (+info) Fins el 3/11/2017 Un cop obtinguis l’ajut: Revisa els passos a seguir al nostre web!

7 Coordinació i gestió COMISSIÓ DE SELECCIÓ
Coordinació i gestió COMISSIÓ DE SELECCIÓ Vicerector de Relacions Internacionals Coordinadors de pràctiques dels centres Servei de Relacions Internacionals COORDINACIÓ INFORMACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA Oficines de Mobilitat i Acollida (OMA) OMA Ciutadella [20.063] OMA Poblenou [52.001] Web: Estudis / Internacional /Estudiar Fora @Intercanvis_UPF

8 Moltes gràcies! www.upf.edu www.upf.edu @Intercanvis_UPF
Accedeix al vídeo institucional


Descargar ppt "Convocatòria 17-18 SetOeOmObre del 2012 Ocubre 2017."

Presentaciones similares


Anuncios Google