La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Transformació de la carretera de Sentmenat en un Passeig

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Transformació de la carretera de Sentmenat en un Passeig"— Transcripción de la presentación:

1 Transformació de la carretera de Sentmenat en un Passeig
per a vianants

2 Introducció al projecte
Finalitat del projecte: Execució de les obres amb una solució amb el màxim consens de la població. Objectius principals: Millorar el paisatge urbà de la carretera de Sentmenat. Potenciar l’activitat social i comercial transformant la carretera en una rambla. Augmentar l’espai destinat a vianants, de relació i d’oci. Reduir el trànsit interurbà i eliminar el pas de vehicles pesats. Millorar la seguretat de vianants i vehicles. Principals actuacions: Efectuar una remodelació integral de l’estat actual de la carretera de Sentmenat. Construir la rambla central per a vianants ocupant tot l’espai de la carretera Construir una nova rotonda amb el carrer Ramoneda. Renovar i ampliar les voreres laterals properes als edificis. Renovar el paviment de les vies laterals, tot reduint la seva secció. Renovar l’enllumenat, paviments i mobiliari. Enjardinament de la Rambla. Potenciar l’accessibilitat de totes les persones. Les obres es finançaran amb recursos propis de l’Ajuntament.

3 Estat actual La carretera de Sentmenat és un dels principals eixos en direcció nord-sud de Polinyà. Malgrat tenir vies ràpides de comunicació externes aquest tram de carretera s’utilitza molt per escurçar distàncies tot fent drecera. Eix central: Té una dobla calçada i amplada total de carrils 7m més els vorals. Vies laterals: Les vies laterals tenen una amplària de 6m. Urbanització: Paviments de calçades i voreres envellits No te cap tipus de jardineria Trànsit excessiu Senyalització insuficient Soroll i contaminació Barreres entre calçades limitant mobilitat Amb la futura urbanització es podran resoldre totes les actuals mancances.

4 Planta imatge final passeig

5 Primer tram de la passeig

6 Tram central del passeig

7 Tram final de la passeig i la plaça

8 Secció tipus passeig

9 Jardinera i banc tipus

10 Arbrat Arce Freemani verd Arce Freemani vermell Jaracanda
Viburnum verd

11 Mobiliari urbà Aparca bicis Font Banc Separador contenidors
Recàrrega vehicles elèctrics Banc en corva

12 Paviment passeig Granet rosat

13 Esquema de les Fases per a la seva construcció

14 Fases, termini i cost de les obres
Fases d’obra: Les obres es podran desenvolupar en dues fases. Fase 1: En la primera fase s’urbanitzaran les calçades laterals amb el trànsit de la carretera obert. Fase 2: En la segona fase s’urbanitzarà el passeig central amb les calçades laterals en ple servei. Termini d’obra: Es preveu la realització de les obres en deu mesos. Cost de les obres: Rambla : ,00 € Els costos seran gestionats per l’ajuntament però amb càrrec a recursos propis.

15 Imatge actual de la carretera i vista situació futura

16 Carretera d e Sentmenat en un
Transformació de la Carretera d e Sentmenat en un Passeig per a vianants GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ POLINYÀ SETEMBRE DE 2017


Descargar ppt "Transformació de la carretera de Sentmenat en un Passeig"

Presentaciones similares


Anuncios Google