La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Quan l’amor fa mal.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Quan l’amor fa mal."— Transcripción de la presentación:

1 Quan l’amor fa mal

2 La Violència masclista és aquells actes vers les dones i nenes puguin tenir com a resultat un dany o patiment físic, sexual o psicològic.

3 41 dones i 5 nens han mort per violencia de gènere al nostre païs al 2013
A on veiem els adolescents aquests problemes?(Microviolències) A l’institut En aquests àmbits escolars es manifesta amb expresions de cara a les noies “Aquesta noia va amb mil tios, és una guarra!” “Mira quin escot, es una puta.” Millora: Activitats als centres educatius amb campanyes. Sobretot posar-se a la pell de l’altre abans de fer cap comentari fora de lloc.

4 A la publicitat Estem envoltats d’anuncis que discriminen a la dona, que ens presenten una imatge d’ella com si fos un joc. Amb tots els avanços que te tenim al s.XII, en aquest aspecte encara seguim igual... Als anuncis de Estrella Damm perquè la gent es fixi amb l’anunci fan l’us de models.

5 cançons les lletres són molt masclistes. Sobretot en
A les cançons A una gran quantitat de cançons les lletres són molt masclistes. Sobretot en el reaggetoni algun rap. “Y que más da si su mente es más corta que sus minifaldas.” –Porta, chicos vs chicas. ( “Los tíos son triunfadores, pero las tías zorras”- Porta, chicos vs chicas. “Nadie te va a tocar como yo” -Noche de sexo ( “Despasio lento, mamita yo te siento, agresivo o violento en ese movimiento y agáchate” – Agáchate, Danny Romero (

6 Usos sexistes en el llenguatge
-Ús de substantius: el professor, el director, els treballadors. (Quan ens referim al conjunt d’homes i dones). L'ús indiscriminat del masculí com genèric Asimetries en el tractament Ús innecessari de la paraula “dona” Diferències en el tractament de persones que tenen una mateixa jerarquia en funció del sexe. El senyor Gómez i la senyoreta Trini en lloc de el senyor Gómez i la senyora Jiménez. Utilitzar el substantiu genèric "dona" acompanyat d'una altra qualitat que redunda en la seva condició sexuada. El 51,78% dels metges són dones en lloc de el 51,71% són metgesses. Les dones treballadores en lloc de les treballadores.

7 No confonguem amor amb possessió
L’Alba(la victima més jove de violència masclista), de 14 anys, va tallar amb la seva parella i li va costar la vida. (Tàrrega, 2013) En la red social “Whatsapp” es donen casos de manipulació entre joves amb imatges pornogràfiques.

8 QUAN LA FERIDA ÉS D’UNA DONA, EL DOLOR ÉS DE TOTS
QUAN LA FERIDA ÉS D’UNA DONA, EL DOLOR ÉS DE TOTS. FES-TE VALDRE, TOTS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.


Descargar ppt "Quan l’amor fa mal."

Presentaciones similares


Anuncios Google