La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Index Que és el bosc tropical humit

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Index Que és el bosc tropical humit"— Transcripción de la presentación:

1

2 Index Que és el bosc tropical humit
Extensió dels boscos tropicals humits On es troben els boscos tropicals humits Clima Vegetació del bosc tropical humit Animals del bosc tropical humit Beneficis ambientals Curiositats

3 Què és el bosc tropical humit
·El bosc tropical humit, també dit pluvial, és un bioma de les zones intertropicals, caracteritzat per una formació vegetal arbrada elevada i densa així com un clima calent i molt humit.

4 Extensió dels boscos tropicals humits
Àmpliament estès per les planes de l'Amazònia i per la regió Pacífica .Antigament, els boscos humits tropicals també eren extensos en les vessants baixes de les serralades andines i de la Serra Nevada de Santa Marta, per sota de 1000 m i al llarg del riu Magdalena i altres rius de la regió Carib. Avui dia, gran part d'aquests boscos han estat eliminats pels éssers humans.Ara només es troben en petits fragments dispersos.

5 On es troben els boscos tropicals humits
Els boscos tropicals es troben prop de l'equador .En zones càlides del sud d'Àsia (l'Índia, península d’Indoxina ), al nord d' Austràlia, el Centre d' Àfrica,(Regió del Congo), països d’America central i del sud, entre els que hi ha:Veneçuela, Brasil,Còlombia, Panamà, i regions d’Indonesia.

6 Clima La temperatura mitjana mensual se situa per sobre dels 18 °C, la precipitació és freqüentment major mm anuals. Habitualment hi ha una curta estació de menys pluja.En les àrees d'influència monsònica hi ha una estació seca real, però l'abundant precipitació de la resta de l'any la compensa amb escreix.

7 Vegetació del bosc tropical humit
Arbres emergents: -Kapok Copa: -Mar de fulles i lianes Estrat arbustiu: -Arbustos i falgueres Sòl de bosc: -Fulles podrides(humus)

8 Animals del bosc tropical humit
Poden existir més de 40 a 300 especies en una hectàrea. Les Formigues legionàries carnívores Els Micos aulladors Granotes Papallones Lloros Tucans Colibrís

9 Beneficis ambientals Aquests boscos contribueixen a la regulació del clima mundial i al sosteniment dels règims de pluges. L'enorme biodiversitat d'aquests ambients és un banc genètic per a la seguretat alimentària i per a la producció de medicines. Aquests boscos són la situació material de cultures ancestrals.

10 Curiositats Els Dendrobates són granotes brillants de color taronja i vermell. No els toquis, són verinosos! Els indígenes els utilitzen per aconseguir un verí amb el que mullen els caps de les seves fletxes per a la caça.

11 Espero que us hagi agradat


Descargar ppt "Index Que és el bosc tropical humit"

Presentaciones similares


Anuncios Google