La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Associació de Famíles Nombroses de Catalunya

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Associació de Famíles Nombroses de Catalunya"— Transcripción de la presentación:

1 Associació de Famíles Nombroses de Catalunya

2 LES FAMÍLIES NOMBROSES
Majoritàriament, son famílies formades per un o dos ascendents amb 3 fills/es o més (menors de 21 anys o fins als 25 anys inclosos, si estudien, i que convisquin amb els ascendents) o famílies amb 2 fills/es, quan almenys, un dels fills o un dels ascendent té una incapacitat. A Catalunya hi ha actualment unes famílies amb el títol oficial de la Generalitat en vigor de les quals un 71,6% viuen a la província de Barcelona. És un col·lectiu amb alt potencial de consum i àmplies necessitats i per això són molts fidels a qui els fa un tracte especial. Son consumidors en les diferents etapes de la vida: nadons, escolars, adolescents, joves i adults.

3 AJUTS A FAMILIES NOMBROSES
Allargament dels beneficis fins el darrer fill Bonificacions matrícules universitàries i PAU. Descompte en tarifes del transport públic 50% de descompte en llars d’infants de la Generalitat Beneficis als albergs de la Xarxa Nacional i al programa “l’estiu es teu” Ampliació dels trams del cànon de l’aigua Preus reduïts en equipaments culturals.

4 AJUTS A FAMILIES NOMBROSES
Deducció de l’IRPF per família nombrosa i persones amb discapacitat a càrrec. Bo social de la llum Bonificació del 45% de la Seguretat Social per a cuidadors de la llar Reducció de l’impost de matriculació de vehicles per a famílies nombroses. Transport aeri i ferroviari Altres: IBI, complement a les pensions

5 REIVINDICACIONS EN CURS
Equiparar les prestacions econòmiques directes a les famílies amb fills que existeixen amb caràcter universal amb les dels països europeus. Revisió de totes les prestacions existents establint només dues situacions possibles: universalitat o límit de “renda per càpita” Deduccions fiscals en el tram autonómic de l’IRPF pels fills a càrrec, en gradació segons el rang dels fill.

6 REIVINDICACIONS EN CURS
Incentivar la contractació laboral de mares de famílies nombroses. Bonificar les empreses que ho promoguin. Establiment d’una quota obligada d’habitatges de tamany superior en totes les promocions de protecció oficial. Aplicar la Llei de Famílies Nombroses en totes les tarifes dels Transports Interurbans de Catalunya. Normativitzar els descomptes en el preu de l’aigua per a les famílies nombroses, per no penalitzar el seu consum més elevat.

7 QUI SOM L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) som una associació sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, que lluita per evitar la penalització i tracte injust de les famílies nombroses, i que ofereix a aquest col·lectiu avantatges i serveis adequats a les seves necessitats. FANOC forma part de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses i de la Confederació Europea de Famílies Nombroses.

8 SERVEIS FANOC Tasca informativa del recursos i ajudes existents.
Banc de material infantil. Qui ja no necessita material, l’ofereix a qui el necessita. PLA + FAMÍLIA. Importants descomptes en molts sectors a nivell nacional, autonòmic i local. Sortides en família. Mensualment organitzem sortides familiars (gratuïtes o a preu molt reduït). Assessorament jurídic en drets que tenen les famílies nombroses. Mediació familiar i grups d’ajuda mútua.

9

10

11 MITJANS DE COMUNICACIÓ
Revista “Tres o més”, Publicació semestral amb totes les notícies i novetats de FANOC així com els avantatges i empreses del Pla+Família. La revista es distribueix a domicili, a totes les famílies associades i altres entitats d’interès pel col·lectiu. Més de exemplars. Pagina web de FANOC Més de visites al mes. Un 60% de visitants diaris diferents Una mitjana de pàgines vistes al mes FACEBOOK: 2000 fans TWITTER: 830 seguidors Butlletí electrònic FANOC Cada quinze dies s’envia una newsletter a tots els socis més a les famílies que tenen subscripció. Total famílies Butlletí electrònic FEFN: Un cop al mes envia una newsletter a tots els associats a nivell estatal

12

13 MOLTES GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ
Amb el suport de: Amb la col.laboracio de: FANOC Balmes, 92, 3er 2on Barcelona Telèfon: Fax: Facebook


Descargar ppt "Associació de Famíles Nombroses de Catalunya"

Presentaciones similares


Anuncios Google