ENGLISH ESPAÑOL. DESSERT COOK The Dessert Cook's job is to make absolutely sure that our dessert pizza buffet is full and to ensure customers always get.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
ALC 59 Hoy es miércoles el 29 de febrero 2012.
Advertisements

ALC # 16 Hoy es viernes el 4 de octubre Copy the words below in two minutes. 1.Artístico 2.Atlético 3.Inteligente 4.Tímido 5.Sociable 6.Generoso 7.Organizado.
¿Cuáles son las frases que necesitamos para la clase de español?
Telling Time.
Mi tema es la amistad By: Paulina Agenor.
¡Hola! ¡Buenos días! ¡Bienvenidos! Please find your class number on the class paper that is taped to the board and then look for your seat.
HACER AHORA: Completan la página 63 en el libro de trabajo.
Hoy es lunes, el treinta de septiembre. La pregunta: How do you greet someone… in the morning? in the afternoon? in the evening? La tarea: OJO  OJO 
IRREGULAR VERBS. Remember how regular verbs are formed? You drop the –ar, -er, or –ir and add the appropriate ending.
Are you in? Instructions Been here before? How to play Answer questions correctly to proceed to the next level. At a certain level you will be asked.
What has to be done today? It can be done in any order. Make a new ALC form Do the ALC Get two popsicle sticks Get 16 feet of yarn. That is 4 arms width.
Español 3 Hoy es jueves el 2 de enero de La Campana 1.¿Cómo era tu vacación? 2.¿Adónde fuiste? 3. ¿Qué hiciste? Contesta las preguntas. Usa el.
ESPAÑOL 1 UNIDAD 4: Computer lab day
ALC #7 Do the math problems and write the answer in Spanish.
First Grade – High Frequency Word Reading Competition Classroom Competition Created by: Malene Golding School Improvement Officer: Kimberly Fonteno.
ALC 65 Hoy es martes el 31 de marzo, 2015 Please sit with someone that has the same number that you were given when you walked in the door. You will see.
English Lesson 3.
Digital Photography: Selfie Slides Your Name Date Class Period.
Digital Photography: Selfie Slides By: Essence L. Thomas.
Sight Words MondayTuesdayWednesdayThursday am be but they 20 Math Worksheet Remember to read your take home book! 21 In your HW Notebook, write about something.
¿Qué haces en la escuela? Question words, objects, yo-go’s.
Digital Photography: Selfie Slides Your Name Date Class Period.
V AMONOS ANSWER THE FOLLOWING IN COMPLETE SPANISH SENTENCES 1) ¿Cómo te llamas? 2) ¿De dónde eres? 3) ¿Cómo estás? 4) ¿Qué tiempo hace? 5) ¿Cuántos años.
Water Conservation: water conservation is very important to the world, not only because we waste it when we don’t need it, but because were wasting water.
Lunes 15 de septiembre Máx. : 23° Mín. : 19° Hazlo ahora 3 min.
Digital Photography: Selfie Slides Your Name Date Class Period.
Digital Photography: Selfie Slides Your Name Date Class Period.
Monday & Tuesday 26/8/13 & 27/8/13 Please remember to get your folder! You will need a textbook today, so please get one. First Five Get ready to go over.
Time Telling time is rather easy. You only need to know the numbers up to 59 to be able to tell the time.
Digital Photography: Selfie Slides Anaiyah holiday 10/23/2014 6th.
Digital Photography: Selfie Slides
Digital Photography: Selfie Slides Caidyn Tanton 10/23/14 Period: 1.
Vámonos  Get your pasaporte out of your folder  Have your libro en su escritorio for book check!  Escriben la hora: 12:2511:401:10 Levanta su mano.
Día 72 Final Review 4 – Conjugation Review. Calentamiento Make sure you picked up the piece of paper by the door. Begin working on the “calentamiento”
Calentamiento Write the answers to the questions in SPANISH
¡Hola, buenas tardes! Please write your desk number on your disclosure paper to the left of the large C. Place the paper on the correct color, on the table,
Click on the monitor icon at the bottom right of the screen or select slide show>From Beginning at the top left of the screen. Press the space bar to move.
JUEVES, EL 10 DE SEPTIEMBRE LT: I WILL RECOGNIZE SOME NEW VOCABULARY WORDS. Go over tests & retake procedures Interpretive Assessment: numbers & alphabet.
ALC 155 jueves el 26 de mayo. Bienvenida I can give and follow directions using, our map and drawings of buildings in the room.
Hoy es viernes, el seis de septiembre
Science Fair 2015 Feria de la Ciencia. Monday, April 20 th Night showing: 5- 7pm.
Digital Photography: Selfie Slides Jaime lozano 28 oct 1.
Quiz Review: School Vocab, School Verbs and Irregular Verbs: Traer, Tener, Poner, and Hacer Español II: Señorita Kudrak and Señorita Mazur.
Hacer Ahora (Do Now) 1. Please sit down quietly. 2. Please copy today’s date, day and homework into your notebook or binder. 3. Please conjugate the verb.
ON YOUR DESK Documento Today’s notes Homework. ¡Hola! Conjugate the following verbs: 1. Yo / comer 2. Él / bailar 3. Nosotros / vivir 4. Ellos / abrir.
Vamonos Sit down and take out paper to start taking your notes!
Click on the monitor icon at the bottom right of the screen or select slide show>begin show at the top of the screen.
28 de septiembre. Warm-Up #23 Conjugate the verbs to make them affirmative or negative commands. 1.Lavar las frutas. 2.Tener cuidado en el partido. 3.Servir.
ENGLISH ESPAÑOL. BUS PERSON The bus person has three primary jobs: 1.To help our customers in every possible way so their experience at Incredible Pizza.
ENGLISH ESPAÑOL. STORE MAINTENANCE JOB DESCRIPTION The maintenance person has one very large responsibility and that is to make sure that every possible.
ENGLISH ESPAÑOL. HOT PREP COOK Click here to launch Hot Prep Cook Intro video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner.
ENGLISH ESPAÑOL. PASTA BAR The pasta prep person prepares all of our pasta products, usually in the morning, and gets Incredible Pizza Company ready to.
ENGLISH ESPAÑOL.
ENGLISH ESPAÑOL. MAKE STATION COOK Click here to launch Make Station Intro video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right.
English Lesson 4.
ENGLISH ESPAÑOL. BUMPER CAR ATTENDANT Job Description: Monitor riders as they enter and exit the bumper car area. Check to be sure riders meet the minimum.
ENGLISH ESPAÑOL. ROUTE 66 MINIATURE GOLF ATTENDANT When working in the Route 66 miniature golf area it is important that you be aware of what is going.
ALC 65 Hoy es viernes el 16 de marzo de 2012 Conjugate to eat (comer) Today is a test on foods, verbs, likes It will begin at 11:32 as a ppt show.
Antes de empezar – ¿Cómo se llaman estos quehaceres? (Necesito la tarea.)
ESPAÑOL 1 8 de febrero de LA CAMPANA  ¿Cómo es tu mejor amigo?  Escribe 5-7 frases completas de tu amigo. La participación #1.
ESPAÑOL 1 Lesson 50 5 y 8 de febrero de LA CAMPANA  ¿Cómo es tu mejor amigo?  Escribe 5-7 frases completas de tu amigo. La participación #1.
CONSEJOS PARA LOS PADRES. Do you want to know how to help your child be successful in school? ¿Quieres saber cómo ayudar a su hijo a tener éxito en la.
Vamonos Translate the following sentences into Spanish using AR/ER/IR verbs. I am going to cook chicken for dinner. We run after school. She eats a hamburger.
English Language II (2). English Language I (2) Warm-up.
El Objeto Directo Direct Object Pronoun Sra. Altamirano.
Spanish 9/28 Ms. Wrigley. What’s your number? El número de telefono – The phone number ¿Cuál es tu número de telefono? – What is your phone number? Mi.
Español 2 lunes el 21 de septiembre Daily Warm Up (pick up a new sheet) Test Review Activities: – Pizzaras Blancas (white boards) – SINGO – Toca las estrellas.
Campanada guidelines in your composition notebook ¿Cómo es tu familia? (10 points) Ex. Hoy es Miercoles el 27 de enero First line will start with the date.
Martes, 4 de octubre WALT: how to tell the time in Spanish WILF: to be able to understand and begin to say the time in Spanish Can you match these times.
First Grade Dual High Frequency Words
Transcripción de la presentación:

ENGLISH ESPAÑOL

DESSERT COOK The Dessert Cook's job is to make absolutely sure that our dessert pizza buffet is full and to ensure customers always get a quality product no matter what time of day they come into our restaurant. One primary job of the cook is to talk to the customer while they are going through the buffet line to make sure they are getting the dessert they prefer. It is important to talk to our customers with a smile so we make sure that their experience at Incredible Pizza Company is a pleasant one. You will need to know how to properly make the variety of dessert pizzas served at Incredible Pizza. As a cook you also have several responsibilities besides cooking, such as cleaning and assisting in other areas of the restaurant where needed. Following is the proper procedures for our dessert pizza buffet.

DESSERT COOK PROCEDURES 1.Keeping our dessert items fresh at all times is a skill you must learn. 2.As the opening Dessert Cook, setting up the dessert buffet each morning will be your job. On projected slower days (regular school days), do not set up the dessert buffet until 15 minutes before we open. It should only have one or two fruit pizzas and cookies, half pan of cinnamon rolls (min. 6) and one bread pudding. 3.Watch your customers carefully. If they come up and you are out of something, tell them exactly how long it will be before that dessert will be ready. If it is slow, ask where they are sitting and let them know that you will bring it over to their table once it is ready. 4.A recipe on all of our dessert items listed below can be found in the recipe books found in the prep and dough room: Cinnamon Rolls, Cobblers, Bread Pudding, Cookies, Ice Cream

DESSERT COBBLER PROCEDURES Click here to launch Dessert Cobbler video Special Note: This video will demonstrate that the portion of filling for each cobbler is three spoodles. After this video was produced, the filling portion was increased to six cups. NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

CINNAMON ROLLS PROCEDURES 1.Cinnamon rolls are made during the day in the dough room and placed in the walk-in cooler to be used later. 2.Each pan of raw cinnamon rolls lasts approximately 3 days before needing to be thrown away. 3.Pull the necessary amount of cinnamon roll pans from the walk-in cooler to be proofed before they are baked. Average proof time out of walk-in is 2 hours. If baking ovens are on, you may proof them on top of the ovens for 45 minutes. 4.Place the pan in the pie oven on high blow and cook for about 10 minutes, rotating the pan after 5-6 minutes. They should be medium brown when you take them out. 5.Place the pans in the proofer box for storage. 6.Paint icing on rolls when stocking buffet with a light coating of white icing.

DESSERT PIZZA VIDEO Click here to launch Topping Dessert Fruit Pizzas video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

COOKIE CUT 1.Remove the cookie from the oven and place on a clean pizza pan. 2.Using a pizza cutter, cut the cookie approximately six times evenly. 3.Turn the pizza about 45 degrees and cut an additional six times. Click here to launch Cookie Cut video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

BREAD PUDDING COOK PROCEDURES Cooking Instructions Pull pan from cooler, remove lid and place in a 350 degree oven set on low blow for 25 to 30 minutes or until golden brown in color on top. Be careful to not overcook. Keep in proofer box if not being used for dessert buffet right away. Remove from oven or proofer box and spread "nickel thick" layer of bread pudding icing on top. Cut into 2" by 2" single servings.

BREAD PUDDING ICING Bread pudding icing now arrives pre-made in our stores. If you need to make this item from scratch, just follow the instructions in our Bakery Recipe book.

DESSERT CREAM PIZZA VIDEOS (2) Click here to launch Coconut and Chocolate Cream Pie Pizzas video Click here to launch Dessert Cream Pizza Cutting and Serving video NOTE: When launching videos, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

CLEAN-UP AND OTHER RESPONSIBILITIES Always keep your work area neat and clean, including the floors. All shelves should be cleaned, straightened, and wiped down, and equipment should be wiped down. Tables are to be cleaned spotless - behind, underneath, as well as the top and lower shelves. Always make our products according to our prep procedures, charts and recipes. Never serve any product that is not top quality. Observe the proper time and temperature for all of our desserts. Our motto is "If in doubt, throw it out!" If you would not eat the product, do not expect our guests to eat the product. Record products thrown away on the waste tracking sheets. Watch for messages on the computer when clocking in. Always smile and keep a friendly attitude no matter what happens. You are expected to work as a team and do whatever you can to help others. Your uniform should always be clean. Use an apron to keep food off of your uniform.

WHAT TO DO AFTER TAKING A TEST When you complete your test, select the “Submit” button  on the bottom of the page. If you did not get 100% on your test, select the “Retry Quiz”  button. If you scored 100% on the test select “Print Results”  button. Type in your first and last name . Then hit “OK”. A window will pop up with your name and the results from this test . Select “File” in the upper left hand corner of the page then select “Print” . When the print navigation window pops up, select “print” again . When the print is complete, hit the “X” on the test results page  then select the “Finish” button . When you have completed this course, bring all your test results pages to your trainer before you begin position training.

BIRTHDAY “KID” The Birthday "Kid" is one of our signature customer service features. This is a customer who has chosen our store to celebrate their birthday. Most often this will be a child but it could be an adult. In either case, we are to make sure it is the best birthday they have ever had. When you see the birthday sticker (shown below), you should greet them with the biggest smile. It is their day. Make it special. The Birthday "Kid" Should feel special by the way our employees treat them. When others see how much fun they are having, they should say, "I want to have my birthday at Incredible Pizza."

SAFETY NEVER lift anything that would strain your back. Always use proper technique when lifting. Bend at the knees to avoid using the back muscles directly. Never lift the dough containers alone. Always get help. If you cannot lift the containers with help, this job is not for you, please see your manager. Slips and falls are one of the most common accidents in our restaurant. Always watch the floor for water or food. Immediately stop and pick up anything that might be dangerous to walk on. If you need help, find a co-worker to help clean the area. You are responsible to always look out for your own safety so you will not slip and fall. NEVER carry anything that would block your view. You must be approved by your manager if you are to lift anything over 10 lbs.

FOOD SAFETY Wash (20 Seconds) and dry your hands before contacting any food products or touching food contact surfaces. Keep red "sanitizer" buckets full of clean sanitizer solution at all food prep and food presentation stations (buffets). Use sanitized towels to wipe down buffets, salad bars, pasta bars and food preparation areas. Always use a cut resistant glove on the opposite hand that is holding the knife when cutting food with the exception of pizza. Follow health department guidelines as it relates to food temperatures and time. + Cold food must be kept at 41 degrees or colder. + Hot food must be kept at 140 degrees or hotter. + To reheat food you must bring it up to 165 degrees within 2 hours. + Hot food must be cooled down from 140 degrees to 70 degrees within two hours before putting the food product in refrigeration. Once in refrigeration the food must be at 41 degrees in no more than four hours. Notify your supervisor if you are hospitalized for being sick. You should never work when you are sick!!!!! Employees cannot have jewelry on except wedding bands, ID bracelets, or stud earrings. No fingernail polish is allowed if you are working with food or food contact areas. Employee drinks must be in a cup with a lid and straw. Follow local health department rules if they are more strict. Employees never eat in food preparation areas. Employees must use hair restraints (hats) when working in food preparation areas. Employees must always use food safe gloves when working on the salad bar, pasta bar, cut table and pizza buffet area. Make sure all food storage containers you use have been washed and sanitized. When storing food in the refrigerators always label with a day dot. ALWAYS WASH YOUR HANDS BEFORE LEAVING THE RESTROOM!!!!!!!!

Now that you have completed this training course, it is time for you to meet with your trainer. Your trainer will provide you the hands on training you need to learn how to do the job responsibilities that we reviewed in this course. Successful training is a four step process. The trainer demonstrates and explains the skill to the trainee. The trainee demonstrates the new skill to the trainer. The trainer provides constructive feedback to the trainee. The trainee has a chance to practice that skill over and over. At first, It is better to be slow and do the job right than it is to be fast and do the job wrong. Do not compare your skills to those employees who have been in the job for months. They have had plenty of time to practice the skill and, over time, you will become as good as or even better than your co-workers. After you have completed the hands on training for this job function, you will be asked to log back into your LMS training program and take the “OJT Test”. Please answer these questions based on what you experienced during your “On the Job Training” or “Hands On” training in this new position. If you do not respond to each question with a yes or true, please let your trainer know which of the questions you missed so they can ensure you receive the proper training in those areas. If you give a positive answer to all the questions on this test, follow the same submit and print instructions that you use with other tests. Now, exit out of this course and either begin your next course or go and meet with your trainer. Good Luck!! “ON THE JOB TRAINING TEST” OVERVIEW

Cocinero de Postres La responsabilidad del Cocinero de Postres es asegurar que nuestro buffet de postres este lleno y que los clientes siempre consigan un postre de calidad a cualquier hora del dia. Mientras los clientes pasan por la línea del buffet de postres, el trabajo principal del cocinero, es dirigirse a ellos y asegurarse que consigan el postre que prefieren. Es importante dirigirse a nuestros clientes con una sonrisa, y asi nos aseguramos que su experiencia en Incredible Pizza Company es una agradable. Usted tendrá que saber hacer correctamente toda la variedad de postres que se sirve en Incredible Pizza. Como un cocinero usted también tiene varias responsabilidades además de la cocina, como la limpieza y asistencia en otras áreas del restaurante cuando sea necesario. Lo siguiente, son procedimientos apropiados para nuestro buffet de postres.

Procedimientos del Cocinero de Postres 1.Siempre tener nuestros postres frescos es una habilidad que usted debe aprender. 2.Como el Cocinero de Postres, estableciendo el buffet de postre cada mañana será su trabajo. Durante los días más lentos (días escolares), no establezca el buffet de postre hasta 15 minutos antes de que abra el restaurante. El buffet de postres consistirá de tener una o dos pizzas de fruta y galletas, la mitad de una bandeja de "cinnamon rolls" (6 minimo) y "bread pudding". 3.Observe a sus clientes cuidadosamente. Si usted nota que ellos se acercan al buffet y se termino un tipo de postre, dejeles saber exactamente en cuanto tiempo el postre estará listo. Si usted no esta muy ocupado, preguntele al cliente en donde están sentados y les deja saber que usted les llevará el postre a su mesa una vez que este listo. 4.Uno puede ver las siguientes recetas de postres en el Intranet (sito de red local) bajo "Cooks", "Desserts". Cinnamon Rolls, Cobblers, Bread Pudding, Cookies, Ice Cream

Video de los Procedimientos del Postre "Cobbler" Click here to launch Dessert Cobbler video Special Note: This video will demonstrate that the portion of filling for each cobbler is three spoodles. After this video was produced, the filling portion was increased to six cups. NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

Procedimientos de los “Cinnamon Rolls” 1.Los “Cinnamon Rolls” son hechos durante el día en el cuarto de masa y colocados en el cuarto de enfriamiento para ser usado más tarde. 2.Cada bandeja de “Cinnamon Rolls” crudos dura aproximadamente tres días antes de tener que ser tirado. 3.Saque la cantidad necesaria de “Cinnamon Rolls” del cuarto de enfriamiento para que empieze el proceso de fermentación antes de que sean horneados. El promedio de fermentación son 2 horas saliendo del cuarto de enfriamiento. Si los hornos están encendidos, igual usted puede colocarlos encima de los hornos por 45 minutos. 4.Coloque la bandeja en el horno de postres con el ventilador en alta velocidad aproximadamente 10 minutos, rote la bandeja después de 5-6 minutos. Deben estar medio dorados cuando usted los saque. 5.Coloque las bandejas en el gabinete de fermentación para el almacenaje. 6.Aplique una capa ligera de glaseado a los “Cinnamon Rolls” antes de poner en el buffet.

Postres de Pizza Click here to launch Topping Dessert Fruit Pizzas video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

Cortando Galleta Click here to launch Cookie Cut video NOTE: When launching video, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course. 1.Quite la galleta del horno y coloque en una bandeja de pizza limpia. 2.Utilizado un cortador de pizza, corte la galleta aproximadamente seis veces de manera uniforme. 3.Gire la galleta aproximadamente 45 grados y corte otras seis veces.

Procedimientos para Cocinar el “Bread Pudding” Instrucciones para Cocinar Saque la bandeja del refrigerador, quite la tapa y coloque en el horno de postres a 350º F con el ventilador en baja velocidad por 25 a 30 minutos o hasta estar medio dorado cuando usted lo saque. Procure no sobre cocinarlo. Guardelo en el gabinete de fermentación si no es puesto inmediatamente en el buffet. Saque del horno o del gabinete de fermentación y extienda una capa de “Icing” (glaseado) encima del “Bread Pudding”. Corte en porciones individuales de 2" por 2".

“BREAD PUDDING ICING” Bread pudding icing now arrives pre-made in our stores. If you need to make this item from scratch, just follow the instructions in our Bakery Recipe book.

DESSERT CREAM PIZZA VIDEOS (2) Click here to launch Coconut and Chocolate Cream Pie Pizzas video Click here to launch Dessert Cream Pizza Cutting and Serving video NOTE: When launching videos, click the Maximize icon in the upper right corner of the window (shown below). After watching, click the X as seen below to close and continue the course.

Limpieza y Otras Responsabilidades Siempre guarde su área de trabajo en orden y limpia, incluso los pisos. Todos los estantes y equipo deben estar limpios y organizados. Las mesas deben estar limpias sin manchas - detrás y debajo, al igual que los estantes de lo más abajo al más arriba. Siempre haga nuestros productos según nuestros procedimientos, cartas y recetas. Nunca sirva un producto que no es de calidad. Observe el tiempo apropiado y temperatura para todos nuestros postres. ¡Nuestro lema es "Si en duda, a la basura!" Si usted no se comeria un producto, no espere que nuestros invitados se lo coman. Registre productos que se tiren en el diagrama de desperdicios. Cuando marca la hora de entrada o salida, observe si tiene mensajes en la computadora. Siempre sonría y mantenga una actitud amigable pase lo que pase. Se espera que usted trabaje bien y haga lo que pueda por ayudar a otros. Su uniforme siempre debe estar limpio. Use un delantal para conservar su uniforme limpio.

QUE HACER DESPUÉS DE TERMINAR UNA PRUEBA Cuando termines tu prueba, selecciona el botón para entregar o “Submit”  al fondo de la página. Si no recibiste 100% en tu prueba, selecciona el botón para volver a tomar la prueba o “Retry Quiz” . Si recibiste 100% en la prueba selecciona el botón para imprimir o “Print Results” . Escribe tu nombre y apellido . Luego oprime “OK”. Una ventana se abrirá con tu nombre y los resultados de esta prueba . Selecciona “File” en la esquina superior izquierda de la página y luego selecciona “Print” . Cuando aparezca la ventana de navegación para imprimir, selecciona “print” otra vez . Cuando termine de imprimir, oprime la “X” en la página de resultados de la prueba  luego selecciona el botón para terminar o “Finish” . Cuando hayas terminado este curso llévale todas las páginas de los resultados de las pruebas a tu entrenador antes de empezar el entrenamiento para tu posición..

EL "NIÑO" DEL CUMPLEAÑOS El niño(a) del cumpleaños es uno de nuestros servicios exclusivos al cliente. Este es un cliente que ha elegido nuestro restaurante para celebrar su cumpleaños. La mayoría del tiempo es un niño(a) pero también podría ser un adulto. En todo caso, debemos asegurar que sea el mejor cumpleaños que ellos han tenido. Cuando usted vea la etiqueta adhesiva de cumpleaños (mostrada abajo), usted debería saludarlos con su sonrisa mas grande. El día es de ellos. Hágalo especial. El niño(a) del cumpleaños debe sentirse especial por la manera que nuestros empleados lo traten. Cuando el resto de la gente se de cuenta de la emoción del festejado, no queda mejor frase que "Yo quiero celebrar mi cumpleaños en Incredible Pizza“.

Su Seguridad en el Trabajo NUNCA levante algo que ponga tensión o esfuerzo en su espalda. Siempre use la técnica apropiada para levantar. Doblando las rodillas para evitar usar los músculos de la espalda directamente. Una sola persona nunca debe levantar los contenedores de masa. Siempre consiga la ayuda de otra persona. Si usted no puede levantar los contenedores con la ayuda, este trabajo no es para usted. Favor de informarle a su gerente. Los resbalones y las caídas son unos de los accidentes más comunes en un restaurante. Siempre observe el piso si hay agua o comida que pueda contribuir a un accidente. Inmediatamente deténgase y recoja o limpie lo que podría ser peligroso. Si usted necesita ayuda en limpiar el área, busque a un compañero(a) de trabajo para poder asistir. Usted siempre va ser responsable por su propia seguridad de tal manera de evitar resbalarse y caerse. NUNCA cargue algo que obstruya su vista. Usted debe ser aprobado por su gerente si usted va estar levantando cualquier cosa más de 10 libras.

Notifique a su supervisor si usted es hospitalizado por una enfermedad con fiebre. Nunca trabaje cuando usted tenga fiebre. Las bebidas de los empleados deben estar en un envase con tapadera y popote. Siga las reglas de la secretaría de salubridad locales si son más estrictas. Los empleados nunca deben comer en áreas de preparación de alimentos. Los empleados trabajando en áreas de preparación de comida deben usar restricciones de cabello (gorras). Los empleados trabajando en el bar de ensalada, bar de pasta, mesa de corte y área de buffet de pizza siempre deben usar guantes desechables. Asegúrese todos los contenedores de almacenaje de comida que se use han sido lavados y desinfectados. Almacenando la comida en los refrigeradores siempre etiquete los productos usando "Date Dots" etiquetas de fechas con día y hora. ¡¡SIEMPRE LAVE SUS MANOS ANTES DE SALIR DEL LOS SERVICIOS!!!!!!!! Salubridad Lávese por (20 Segundos) y seque sus manos antes de hacer contacto con cualquier producto de comida o superficies que hagan contacto con la comida. Mantenga las cubetas rojas llenas de "desinfectante" limpio en todas las áreas de preparación de alimentos y estaciones de buffet. Use toallas con desinfectante para limpiar el buffet, bar de ensalada, bar de pasta y áreas de preparación de alimentos. Siempre use un guante resistente a cortes en la mano opuesta que sostiene el cuchillo en excepción del corte de Pizza. Siga las guías de salubridad tal y como sea relacionado con temperaturas y tiempo para los alimentos. +La comida fría se debe conservar a 41º F (5º C) o más frío. +La comida caliente se debe conservar a 140º F (60º C) o más caliente. +Para recalentar la comida uno debe calentarla hasta que llegue a 160º F (71.1º C) dentro de 2 horas. +La comida caliente debe enfriarse de 140º F a 70º F (60º C a 21.1º C) dentro de dos horas antes de refrigerar el producto de comida. Una vez en refrigeración la comida debe bajar a 41º F (5º C) dentro de cuatro horas.

Ahora que has completado este curso de entrenamiento, es hora de que conozcas a tu entrenador. Tu entrenador te brindará el entrenamiento práctico que necesitas para aprender como desempeñar las responsabilidades de trabajo que repasamos en este curso. Entrenamiento exitoso es un proceso de cuatro pasos. El entrenador demuestra y explica la habilidad al empleado. El empleado demuestra la nueva habilidad al entrenador. El entrenador brinda crítica constructiva al empleado. El empleado tiene la oportunidad de practicar la habilidad una y otra vez. “Prueba de Entenamiento Práctico” Visión General Al principio es mejor ser lento y hacer el trabajo bien, que ser rápido y hacer el trabajo mal. No compares tus habilidades con la de empleados que han estado en el trabajo por meses. Ellos han tenido suficiente tiempo para practicar y con el tiempo serás tan bueno o mejor que tus compañeros. Después que hayas completado el entrenamiento práctico para esta función de trabajo, se te pedirá que vuelvas a entrar a tu programa de entrenamiento LMS y toma la prueba “OJT Test”. Por favor responde a estas preguntas basado en tu experiencia durante tu “entrenamiento práctico” en esta nueva posición. Si no respondes a cada pregunta con un sí o verdadero, por favor déjale saber a tu entrenador que preguntas fueron para que se asegure de que recibas el entrenamiento apropiado en esas áreas.. Si das una respuesta positiva a todas las preguntas en esta prueba, sigue las mismas instrucciones para entregar e imprimir que usaste con las otras pruebas. Ahora, sal de este curso y empieza tu próximo curso o reúnete con tu entrenador. ¡¡Buena Suerte!!

Click here to launch Hot Prep Clean Up video CONGRATULATIONS!! YOU HAVE SUCCESSFULLY COMPLETED THIS COURSE Now, close the course by clicking the red “X” at the top right of the window. This will ensure that you get course completion credit.

Click here to launch Hot Prep Clean Up video ¡FELICIDADES! HAS COMPLETADO ESTE CURSO EXITOSAMENTE Ahora, cierra el curso oprimiendo la “X” roja en la parte superior derecha de la ventana. Esto asegurará que se te de crédito por completar el curso.