La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA CONTAMINACIÓ La contaminació, és la introducció d'un contaminant dins d'un ambient natural que causa inestabilitat, desordre, dany, o malestar.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA CONTAMINACIÓ La contaminació, és la introducció d'un contaminant dins d'un ambient natural que causa inestabilitat, desordre, dany, o malestar."— Transcripción de la presentación:

1 LA CONTAMINACIÓ La contaminació, és la introducció d'un contaminant dins d'un ambient natural que causa inestabilitat, desordre, dany, o malestar en un ecosistema, en el medi físic o en un ésser viu.

2 LA CONTAMINACIÓ LA CONTAMINACIÓ TIPUS DE CONTAMINACIÓ
CONTAMINACIÓ AMBIENTAL CONTAMINACIÓ DE L'AIGUA CONTAMINACIÓ DE L'AIRE CONTAMINACIÓ ACÚSTICA CONTAMINACIÓ LUMÍNICA QUÈ PODEM FER PER REDUIR LA CONTAMINACIÓ?

3 TIPUS DE CONTAMINACIÓ Contaminació ambiental Contaminació lumínica
Contaminació de l'aigua Contaminació de l'aire Contaminació acústica

4 CONTAMINACIÓ AMBIENTAL
Es denomina contaminació ambiental a la presència a l'ambient de qualsevol agent (físic, químic o biològic; o bé, a la combinació de diversos agents en lloc formes i concentracions.

5 CONTAMINACIÓ DE L'AIGUA
Contaminació de l'aigua: Els rius, els llacs i mars, recullen des de fa temps les escombraries i residus produïts per l'activitat humana.

6 CONTAMINACIÓ DE L'AIRE Contaminació de l'aire: La contaminació de l'aire és una barreja de partícules sòlides i gasos a l'aire.

7 CONTAMINACIÓ ACÚSTICA
Contaminació acústica: S'anomena contaminació acústica (o contaminació auditiva) a l'excés de so que altera les condicions normals de l'ambient en una determinada zona.

8 CONTAMINACIÓ LUMÍNICA
Quins efectes pot tenir la il·luminació artificial? • Consumir inútilment recursos naturals. • Pertorbar i alterar el medi receptor. • Alterar les persones. • Segrestar la visió natural de cel de nit. • Posar en perill l'equilibri de determinats ecosistemes. Contaminació lumínica: La contaminació lumínica és l'augment del fons de brillantor del cel nocturn a causa de la dispersió de la llum procedent de la il·luminació artificial.

9 QUÈ PODEM FER PER REDUIR LA CONTAMINACIÓ?
Ara, per grups, i fent el Protocol de Kyoto Vedruna, preprarem 10 mesures per reduir la contaminació. Així podrem ampliar aquesta presentació.


Descargar ppt "LA CONTAMINACIÓ La contaminació, és la introducció d'un contaminant dins d'un ambient natural que causa inestabilitat, desordre, dany, o malestar."

Presentaciones similares


Anuncios Google