La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Aprenem a trasplantar Cicle Inicial.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Aprenem a trasplantar Cicle Inicial."— Transcripción de la presentación:

1 Aprenem a trasplantar Cicle Inicial

2 Què devia ser això? -vam pensar.
Fa uns mesos, els alumnes de cicle inicial vam fer un taller de sostenibilitat i reciclatge. Vam construir un hort vertical amb material reciclat i vam plantar llavors de pastanagues. Què devia ser això? -vam pensar. Fa unes setmanes, mentre regàvem l’hort vertical, ens vam adonar d’una cosa, al mirar el pot de plàstic vam veure que la part de la terra es veia tota blanca.

3 Vam decidir investigar què era el que havia passat
Vam decidir investigar què era el que havia passat. Vam agafar un dels recipients i el vam obrir. Vam observar que el color blanc eren les arrels de les pastanagues que ja ocupaven tot l’espai de la terra. Què podíem fer?

4 Un cop desmuntat l’hort vertical, vam observar les altres plantes i vam veure que a totes els passava el mateix. Vam veure que la part de la tija i les arrels havien crescut molt, però la planta no tenia suficient espai ni nutrients per créixer.

5 Ah, això vol dir TRASPLANTAR!
Entre tots, vam decidir que havíem de canviar les pastanagues de lloc i que les plantaríem a les taules de cultiu de l’hort. I així ho vam fer! Ah, això vol dir TRASPLANTAR!


Descargar ppt "Aprenem a trasplantar Cicle Inicial."

Presentaciones similares


Anuncios Google