La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS PERSONATGES DE CIRC Fet per: Sergio i Guillem

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS PERSONATGES DE CIRC Fet per: Sergio i Guillem"— Transcripción de la presentación:

1 ELS PERSONATGES DE CIRC Fet per: Sergio i Guillem

2 ELS ACRÒBATES Els acròbates han sigut part de la cultura xinesa des de fa més de 2000 anys. En principi, el que destaca del acròbates son: -Les tombarelles -Salts mortals -Acrobàcies.

3 ElS CONTORSIONISTES Aquests personatges tenen una gran elasticitat i/o flexibilitat. Realitzen diverses activitats en les que demostren diferents posicions amb molta dificultat i a vegades sembla impossible pels espectadors

4 ELS DOMADORS Els domadors, amics d’enormes bèsties com el lleó, el tigre, les panteres... Fan un exercici molt arriscat. Crien a els animals des de que són cadells i els ensenyen a fer aquest treball. Quan són més grans, els lleons i altres animals ja tenen confiança amb el domador.

5 ELS EQUILIBRISTES Els equilibristes són les persones que al circ o a altres llocs fan jocs d’equilibri. Fan voltes amb bicicletes, o amb monocicles, caminen i fan salts a la corda fluixa...

6 ELS MAGS Un mag o una maga és una persona que fa jocs de màgia com a espectacle. També és coneguda com a il·lusionista. Normalment, els mags i magues vesteixen una roba de color negre amb una capa vermella.

7 ELS MALABARISTES Un o una malabarista és una persona que es dedica a fer jocs d’habilitat, com anar llençant enlaire i agafant boles, bitlles, plats o altres objectes amb l’objectiu de que no toquin el terra.

8 ELS PALLASSOS Els pallassos són uns artistes de circ que diverteixen i fan riure al públic, sobretot als infants. Van disfressats amb robes de color i porten la cara molt pintada i nassos grossos de color vermell.

9 ELS FORÇUTS Els forçuts del circ són unes persones que tenen molta força muscular i aixequen molt de pes com si res.

10 ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!!


Descargar ppt "ELS PERSONATGES DE CIRC Fet per: Sergio i Guillem"

Presentaciones similares


Anuncios Google