La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS CONTRACTES DE TREBALL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS CONTRACTES DE TREBALL"— Transcripción de la presentación:

1 ELS CONTRACTES DE TREBALL
ELS NOUS CONTRACTES DE LA TABERNA DE LOS SERRANO

2 INTRODUCCIÓ TASCA COMENCEM? PROCÉS RECURSOS AVALUACIÓ

3 1. INTRODUCCIÓ El Mercat Laboral ofereix una àmplia gamma de models de contractació que intenten adaptar-se a les diferents situacions de la realitat empresarial. Els models de contratació més utilitzats són els següents: Contractes indefinits (ordinaris, de foment de la contractació) Contractes de durada determinada (circumstàncies de la producció, obra o servei, interinatge) Mesures de suport al manteniment o reincorporació al mercat de treball Contractes per a treballadores i treballadors amb discapacitats Contractes formatius (pràctiques o formació) Contractes per a la investigació Contractes de substitució per jubilació anticipada Contractes de relleu Contractes de treball a domicili

4 2. TASQUES Santiago Serrano creu que ha arribat el moment de donar “vidilla” a la taberna i té la sort que tota la família està disposada a ajudar-lo… però això sí, haurà d’adaptar-se a la situació de cadascun d’ells. Santiago no sap massa bé quin tipus de contracte és el més adequat per a cada cas. Creus que el podràs ajudar? Primer farem grups de 2-3 persones per poder tenir diferents punts de vista i poder contemplar millor les diferents possibilitats. Però, com sempre, per poder pendre una decisió adequada necessitem estar ben informats, de manera que realitzarem un resum que reculli les principals característiques de cada tipus de contracte.

5 3. PROCÉS Amb la informació recollida en el resumen haurem d’ajudar al Santiago en els següents casos: Lucía Està disposada a donar un cop de mà, sempre i quan l’horari sigui compatible amb el del col·legi. Així que només treballarà 4 hores al dia.

6 MARCOS Des de que ha tornat d’Inglaterra no ha trobat feina. Vol treballar a la taberna però creu que no domina prou l’ofici. CANDELA És una gran cuinera però vol treballar des de casa, comprometent-se a portar les tapes fetes per l’hora de sopar.

7 FITI És un manetes i es vol encarregar de les reformes de la taberna. FERNANDO No té feina des de que va deixar el col·legi. Té 53 anys i està inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació.

8 EVA Té 17 anys i ha acabat un cicle mitjà de Serveis de Restauració. PAQUILLO Com a bon amic de la família està disposat a participar en l’iniciativa de la familia. Santiago ha arribat a un acord amb molts pares de Santa Justa per cel·lebrar comunions a la taberna. De manera que el treball es multiplicarà al mes de Maig i vol compta amb el Paquillo com a camarer.

9 4. ESQUEMA Realitzar un quadre resum de les característiques de cada contracte de treball Estudi de les diferents fòrmules contractuals i resolució dels supòsits plantejats

10 5. RECURSOS Per realitzar els supòsits plantejats podeu buscar informació en les següents direccions:

11 6. AVALUACIÓ Quadre resum i resolució correcta de tots els supòsits ….………EXCEL·LENT Quadre resum i resolució de 5 o 6 supòsits …………………….……NOTABLE Quadre resum i resolució de 3 o 4 supòsits …………………….……BÉ Quadre resum i resolució de 2 supòsits ………………………..…SUFICIENT Quadre resum i resolució de 1 o 0 supòsits ………………………………..…INSUFICIENT* Sin cuadro resumen ………………………………………………………………….. INSUFICIENT *En el cas de tenir presentat el quadre resumen però que els supòsits estiguin malament es podrà repetir el treball per aprovar.

12 7. CONCLUSIÓ L’objectiu d’aquesta activitat és adquirir tots els coneixements necessaris per saber utitlitzar les diferents fòrmules contractuals davant de diferents situacions. Conèixer els diferents contractes de treball i poder atendre les necessitats de l’empresa i la disponibilitat dels treballadors. Espero que hagueu pogut ajudar al Santiago i que us hagueu divertit fent-ho.


Descargar ppt "ELS CONTRACTES DE TREBALL"

Presentaciones similares


Anuncios Google