La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Antífones de la “Oh” Aquestes grans Antífones del càntic de Maria, de la pregària de vespres, anomenades de la “Oh”, tenen un dens contingut bíblic,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Antífones de la “Oh” Aquestes grans Antífones del càntic de Maria, de la pregària de vespres, anomenades de la “Oh”, tenen un dens contingut bíblic,"— Transcripción de la presentación:

1 Antífones de la “Oh” Aquestes grans Antífones del càntic de Maria, de la pregària de vespres, anomenades de la “Oh”, tenen un dens contingut bíblic, molt apte per a enriquir l'oració d'aquests dies més propers al Nadal. L'acròstic invertit “ ERO CRAS “ ens anuncia : DEMÀ SERÉ .

2 La Saviesa es deixa veure fàcilment del qui l'estima,es deixa trobar del qui la cerca. ( Sa 16,12 )
dia 17 Oh Saviesa, que Brollàreu dels llavis de l'Altíssim i que abasteu totes les coses i les Disposeu vigorosament Amb bondat : veniu a ensenyar-nos el camí de la prudència.

3 “ Jo sóc el Senyor, el teu Déu, que t'he fet sortir del país d'Egipte, la terra on eres esclau.” ( Ex 20,2 ) dia 18 Oh Adonai, cap de la casa d'Israel, que us aparaguéreu a Moisés en la bardissa flamejant i li donàreu la llei al Sinaí: veniu a redimir-nos amb el poder del vostre braç.

4 dia 19 Un rebrot naixerà de la soca de Jessè, brotarà un plançó de les seves arrels. ( Is 11,1 ) Oh Rebrot de Jessè, que us alceu com a bandera dels pobles, davant vostre els reis emmudiran i les nacions pregaran : veniu a alliberar-nos, no trigueu més.

5 Dia 20 “ Quan ell obri, ningú no tancarà, quan ell tanqui, ningú no obrirà “. ( Is 22,22 ) Oh Clau de David i Ceptre de la casa d'Israel: si obriu, ningú no tancarà; si tanqueu, ningú no pot obrir : Veniu, traieu de la presó els encadenats que viuen a la fosca i a les ombres de la mort.

6 Oh Orient, esplendor de la llum eterna i sol de justícia :
“Alça't radiant, Jerusalem, que arriba la teva llum : sobre teu clareja com l'alba la glòria del Senyor “. ( Is 60,1 ) Oh Orient, esplendor de la llum eterna i sol de justícia : veniu a il·luminar els qui viuen a la fosca i a l'ombra de la mort. dia 21

7 M'ha consagrat a mi com a Rei seu dalt de Sió
M'ha consagrat a mi com a Rei seu dalt de Sió. M'ha dit: “ Ets el meu Fill ; avui t'he engendrat “(Sl 2,6-7 ) Oh Rei i desitjat de les nacions, pedra angular que de dos pobles n'heu fet un : veniu a salvar l'home que vàreu fer de fang. dia 22

8 La noia que ha d'infantar tindrà un fill, i li posarà el nom d'Emmanuel, que vol dir “ Deú-amb-nosaltres “ ( Is 7,14 ) dia 23 Oh Emmanuel, rei i legislador nostre, esperança i salvació de les nacions : veniu a salvar-nos, Senyor, Déu nostre.

9 “Avui sabreu que el Senyor ve a salvar-vos i demà veureu la seva glòria”. ( Ex 16,6-7 )
dia 24 Senyor, Déu nostre, cada any ens concediu d'esperar amb alegria la solemnitat de Nadal, inici de la nostra redempció Feu que els qui ara acollim amb joia el vostre Unigènit com a redemptor, també el puguem contemplar amb confiança quan vindrà com a jutge . (Entrada i Oració col·lecta de la missa vespertina de la vigília de Nadal )

10 Motet : VENI DOMINE ( Felix Mendelssohn ( 1809 – 1847 ) Canta : ESCOLANIA DE MONTSERRAT Director : P. IRENEU SEGARRA Advent


Descargar ppt "Antífones de la “Oh” Aquestes grans Antífones del càntic de Maria, de la pregària de vespres, anomenades de la “Oh”, tenen un dens contingut bíblic,"

Presentaciones similares


Anuncios Google