La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS"— Transcripción de la presentación:

1 ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS
  Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS La CCS és l’ÒRGAN de contractació dels BÉNS, PRODUCTES i SERVEIS de contractació CENTRALITZADA per a l’Administració de la Generalitat de Catalunya i per a les Entitats adherides. La CCS és responsable de la confecció del CATÀLEG de béns, productes i empreses de serveis homologats, d’utilització comuna per la Generalitat i les Entitats adherides, mitjançant CONCURS PÚBLIC. La utilització del catàleg de consulta lliure a internet a l’adreça FACILITA i SIMPLIFICA la gestió de compres de la Generalitat i de les Entitats adherides mitjançant signatura d’un Conveni.

2   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
OBJECTIUS ESPECÍFICS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS EN LES COMPRES DE PRODUCTES RECICLATS O RECICABLES    Donar SUPORT a les POLÍTIQUES PÚBLIQUES de sostenibilitat i protecció del medi ambient desenvolupant iniciatives en l'àmbit de la gestió de compres. Promoure les compres dels béns i productes RECICLATS o RECICABLES mantenint un nivell adequat d'equiparació de qualitat i de preu amb altres tipus de béns i productes. Promoure la introducció de les TIC i altres accions encaminades a la planificació i estalvi dels consums. Avaluar mitjançant indicadors els resultats de les accions que s’emprenguin.

3 Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
VOLUMS DE COMPRES ( en milions de ptes.)

4   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
Font: CCS Setembre 2001

5   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
Els ARTICLES principals de la compra reciclada Material d’oficina.- Paper,Toners, Carpetes, Caixes de transferència per a arxiu, etc. Màquines d’oficina.- Fotocopiadores i Impressores que utilitzin consumibles (paper, toner) reciclats. Neteja i higiene personal.- Envasos reciclables, Productes no agresius, envasos a granel reutilitzables, Bosses de deixalles reciclables, Paper i cel.luloses reciclats. Vehicles.- Elèctrics per a usos específics.

6   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
Els PROVEÏDORS del catàleg, fabricants o distribuïdors de productes reciclats i reciclables. Dels proveïdors homologats en el catàleg de la Generalitat n’hi ha un 60 % que fabriquen o distribueixen productes reciclats o reciclables. N’hi ha encara POCS que tinguin les etiquetes o els certificats medioambientals.

7 Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments


Descargar ppt "ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS"

Presentaciones similares


Anuncios Google