La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió famílies Curs 2016/2017 ESCOLA SANT ÀNGEL.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió famílies Curs 2016/2017 ESCOLA SANT ÀNGEL."— Transcripción de la presentación:

1 Reunió famílies Curs 2016/2017 ESCOLA SANT ÀNGEL

2 PUNTS A TRACTAR Tutors/es i especialistes que intervenen. Metodologia.
Normes de centre i de l’aula. Currículum d’Educació Infantil. Continguts. Hàbits i recomanacions. Organització i funcionament.

3 TUTORES P3: Aurora Pla P4-A: Laia Arasa P5- A: Imma Pech
P5-B: Begonya Bertomeu

4 ESPECIALISTES Educació Especial: Neus Tena. Música: Ester García.
Psicomotricitat :___________ Suport:___________________ Alternativa: Les tutores.

5 METODOLOGIA Treball per projectes.
Parteixen dels interessos dels/les xiquets i xiquetes. Té molta importància la col·laboració de les famílies. Els xiquets i les xiquetes són actius en la recerca d’informació. Racons de treball  Atenció individualitzada dels alumnes. Treball en grups reduïts. Ll. Verbal i ll. matemàtic. Tallers internivells  Activitats per a tot el cicle Grups heterogenis: P3, P4 i P5

6 Instrument per facilitar la comunicació entre les famílies i l’escola.
METODOLOGIA Participació de les famílies.  Activitats de col·laboració entre família-escola: fer panellets, mones, explicar contes, oficis, etc. Carpeta de llegir.  Sortirà divendres i tornarà dilluns pel matí. Vinculació família-escola.  Llibreta viatgera ( agenda escolar). Instrument per facilitar la comunicació entre les famílies i l’escola.

7 NORMES DE CENTRE I NORMES D’AULA
DEMANAR PERMÍS I SALUDAR. CAMINAR A POC A POC. RESPECTAR EL MATERIAL I LES INSTAL·LACIONS. AULA GUARDAR EL TORN DE PARAULA. PORTAR EL MATERIAL NECESSARI. PARLAR SENSE CRIDAR. RESOLDRE ELS CONFLICTES DIALOGANT.

8 HORARI PSICOMOTRICITAT
PSICOMOTRICITAT P3: DILLUNS MATÍ. PSICOMOTRICITAT P4: DIJOUS MATÍ. PSICOMOTRICITAT P5-A: DIVENDRES MATÍ. P5-B: DIVENDRES MATÍ. És obligatori portar el xandall i calçat esportiu.

9 Currículum d’E.I Àrea I : Descoberta d’un mateix i dels altres.
- Hàbits d’autonomia, d’higiene personal i coneixement de l’esquema corporal. - Psicomotricitat. Àrea II : Descoberta de l’entorn . - Entorn proper al xiquet/a: l’escola, la casa, el poble, festes i tradicions. Àrea III: Intercomunicació i llenguatges: verbal, matemàtic, plàstic i musical.

10 CONTINGUTS Partirem sempre de les motivacions i interessos dels/les alumnes. Llenguatge verbal (oral i escrit): nom, nom i cognoms, dites, poemes, tipologies de textos, introducció a la lletra lligada, iniciació a la lectura… - Llenguatge matemàtic: càlcul mental, lògica, numeració… Descoberta de l’entorn: continguts molt relacionats amb els projectes treballats. - Llenguatge plàstic: es treballaran diferents tècniques plàstiques i dos artistes ( un pintor i un escultor).

11 HÀBITS I RECOMANACIONS
D’AUTONOMIA I TREBALL. PARLAR SENSE CRIDAR. SABER ESCOLTAR. SALUDAR, AGRAÏR, … RECOLLIR BÉ. SER ENDREÇAT I NET. FER FILA CORRECTAMENT. RECOMANACIONS INTENTAR COL·LABORAR. (PROJECTE I ALTRES ACTIVITATS) ACTIVITATS A CASA COM: Posar-se i treure roba, jugar a jocs taula, cordar-se sabates, … Explicar/llegir : dibuixos, fotos, paraules curtes,… Fer llistes, escriure noms, … Completar/ordenar paraules. Etc.

12 FUNCIONAMENT Recordar Recordar
Entrega i recollida d’alumnes ( excepcional). Sempre per l’edifici de Primària. Prèstec llibres. Biblioteca d’aula (divendres) i biblioteca escolar ( dimecres de 12.30h a 13.30h ). Recordar Puntualitat i assistència ( justificar faltes a l’agenda) Aniversaris: tal i com està reflectit al NOFC i aprovat al Consell Escolar, aquest curs no es podrà portar res per menjar ni per beure, ni donar invitacions ni llaminadures. Ho celebrarem amb la corona, la cançó i la foto.

13 FUNCIONAMENT Ampliació horària: per recuperar les hores de la jornada intensiva del juny. Avaluacions: dos informes ( febrer i juny). Sortides: al forn, al conservatori, al mercat i a Benicarló ( escola natura). Pagaments:Full de sondeig i un únic pagament. Roba: còmoda, marcada i amb penjador. Bata obligatòria. Malalties: Polls, al.lèrgies, febre i malalties infeccioses. Administració de medicaments. Dies festius i de lliure disposició ( full informatiu).

14 Proposta esmorzar LÀCTICS ENTREPÀ D’EMBOTITS FRUITA
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES LÀCTICS ENTREPÀ D’EMBOTITS FRUITA ENTREPÀ DE FORMATGE DIMECRES I DIVENDRES ÉS OBLIGATORI PORTAR FRUITA.

15 HORARI FAMÍLIES Dia de visita/entrevista: Dijous de 12´30h a 13’30h.
Concertar visita mitjançant la llibreta viatgera.

16 TELÈFONS D’INTERÈS Secretaria ( edifici Primària) 977470301 AMPA
Web centre: agora.xtec.cat/escola-santangel-camarles/ AMPA Web AMPA: agora.xtec.cat/escola-santangel-camarles/ampa/

17 CONSELL ESCOLAR - El consell escolar d’aquest centre públic està integrat pels membres següents: El/la director/a que actua com a president/a. El/la cap d’estudis. Un/a representant de l’Ajuntament. Representants del professorat elegits pel claustre de mestres. Quatre representants dels pares o mares (tutors legals) elegits entre ells mateixos.

18 Un representant del personal d’administració i serveis.
Un representant dels pares i mares designat per l’AMPA del centre. El secretari/a del centre, que és membre del consell escolar té veu però no té vot. Els representants dels diferents sectors ho són per un període de 4 anys.

19 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA.
LES TUTORES D’EDUCACIÓ INFANTIL


Descargar ppt "Reunió famílies Curs 2016/2017 ESCOLA SANT ÀNGEL."

Presentaciones similares


Anuncios Google