La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Presentació Compartir SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Presentació Compartir SL"— Transcripción de la presentación:

1 MANUAL D’USUARI DEL NOU SERVEI PER COMPARTIR COTXE PER A TREBALLADORS EN EL SEU CENTRE DE TREBALL

2 Presentació Compartir SL
Compartir SL enginyeria especialitzada en mobilitat, ofereix tot un ventall de serveis i productes on-line a les diferents administracions públiques i empreses privades. Compartir SL administra el portal especialitzat en oferir un servei on-line, d'àmbit mundial, de borsa de persones que volen compartir cotxe. Compartir.org és un portal on-line dirigit a fomentar l’estalvi energètic i la mobilitat sostenible en els municipis, potenciant el Servei de Borsa de Persones per compartir cotxe.

3 Què és l’aplicació APP mòbil “Alert CarGrupo”?
“Alert Car Grupo” és una aplicació mòbil per a Android, on els usuaris en un grup tancat (usuaris que tenen els mateixos interessos) d’un mateix centre de treball, mitjançant missatges directes (push, com el Whatsapp) o trucades directes mitjançant l’Skype (trucades gratuïtes mitjançant veu IP), poden trobar companys de viatge d’una forma immediata, per al seu desplaçament cap a la feina i tornada a casa. L’App “Alert Car Grupo” està pensada tant per a facilitar les recerques urgents (cotxe al mecànic, m’he quedat sense cotxe, tinc una urgència, etc.), ja que ens facilita els usuaris del grup disponibles per fer aquest viatge puntual al moment o per a altres usuaris que desitgen trobar companys de viatge per compartir el cotxe de manera regular per anar i tornar cada dia de la feina.

4 A qui va destinat “Alert Car Grupo”?
“Alert Car Grupo” va destinat a treballadors d’un mateix centre de treball i que estiguin interessats en compartir el cotxe per portar altres companys de feina, ja sigui d’una manera regular (cada dia o segons calendari) o bé que estiguin disposats a fer-ho d’una manera esporàdica o davant d’una crida urgent d’un altre company (he deixat el cotxe al mecànic, avui plego tard,etc.. Algú em pot portar?). Perfils d’usuaris de “Alert Car Grupo”: Usuaris que estan disposats a compartir el cotxe d’una manera regular. Usuaris que s’apunten al servei, però no volen portar regularment passatgers, però que es mostren disposats a que esporàdicament o en un moment d’urgència, puguin portar o tornar un company de la feina a casa o al treball.

5 Funcionament de “Alert Car Grupo”
“Alert Car Grupo” és una aplicació nativa Android que es descarrega des del vostre mòbil del Google Play. Una vegada t’has descarregat l’aplicació, l’obres i has d’iniciar el procés d’identificació, registrant-te com a nou usuari: La primera vegada hauràs de prèmer el botó “Registrar-te” i omplir les dades que t’explicarem en la següent pantalla. A partir d’aquest moment, ja sempre hauràs d’entrar directament per “Login”.

6 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pas 2: Registrar-te com a nou usuari. Escriu el teu i assigna-li una paraula de pas

7 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pas 3: Omple les dades que es demanen per registrar-te. Dades que es demanen: Molt important: en el perfil has de marcar si vols ser un usuari actiu i compartir viatges regulars o vols estar donat d’alta en l’aplicació solament per realitzar viatges esporàdics/urgents !! Molt important: Si tens usuari d’Skype, l’has de posar aquí..això et permetrà rebre/fer trucades via IP de companys de la feina ÚNICAMENT

8 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pas 3bis: Omple les dades que es demanen per registrar-te. Dades que es demanen: Molt important:Hauràs d’introduir el codi de pertinença al grup tancat que el Gestor del teu Centre de Treball t’haurà de facilitar. Sense aquest codi, no et podràs registrar.

9 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pas 4: Ja pots començar a fer servir l’aplicació “Alert Car Grupo” Nom del grup tancat d’usuaris i companys de feina Buscar viatges Crear viatge d’un dia en concret Crear viatges per compartir cotxe regularment

10 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pas 4: Ja pots començar a fer servir l’aplicació “Alert Car Grupo” Accés a modificar les teves dades Repositori de viatges creats Repositori de missatges d’altres companys Repositori de missatges enviats a altres companys

11 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Buscar Viatge: indicar la ciutat d'origen o destí..és indiferent. Has introduir la ciutat on vius (ja et sortirà per defecte)!! El sistema cerca viatges de companys que et poden portar, tant a l’anar com al tornar del teu centre de treball i que visquin al voltant de 10km d’on vius tu !!!

12 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Resultat de la cerca: Hi ha 2 pestanyes en el llistat. La pestanya de l’esquerra son els viatges que coincideixen amb el què estàs buscant. A la pestanya de la dreta, hi trobaràs els Companys que UNICAMENT en cassos esporàdics o urgents, també estarien disposats a compartir el cotxe. Pestanya de viatges coincidents de companys que volen compartir el seu trajecte, ja sigui viatges regulars com esporàdics. Pestanya d’usuaris, que han manifestat que únicament en cas de necessitat o urgència estarien disposats a compartir el cotxe i portar-te. Ordenats per ciutats properes a la teva (i en un radi de 10 km).

13 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Detall d’un viatge: Del llistat de viatges coincidents, pots entrar a veure detall del viatge per intentar compartir-lo. Pots enviar-li un missatge directe, estil “Push” que rebrà en el seu mòbil, si té l’aplicació oberta. Son missatges de Companys de feina, no anònims!! Pots intentar trucar-lo mitjançant trucada de veu per IP amb l’Skype (sempre que l’altre usuari hagi escrit al registar-se, el seu compte d’Skype i estigui connectat). Son trucades de Companys de feina, no anònimes !!!

14 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Pantalla per enviar missatge directe tipus “Push” (com el Whatsapp) Pantalla de l’aplicació Skype per fer trucades de veu IP als Companys de feina.

15 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Crear un viatge: Podràs crear un viatge esporàdic o urgent (en un dia determinat) o crear un viatge regular (per compartir el cotxe regularment amb els companys del centre de treball). En els viatges regulars podràs afegir la periodicitat. Afegir comentaris, per exemple, “marxo cada dia a les 7.30 hores” En els esporàdics/urgents, és útil afegir comentaris, per exemple, “Demà he de portar el cotxe al mecànic, algú em pot portar?”

16 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Els meus viatges: Aquí hi trobaràs el llistat de tots els viatges que has creat. Els meus viatges: Aquí hi trobaràs el llistat de tots els viatges que has creat. Pots veure els teus viatges creats i editar-los (fent clic a sobre del viatge) per modificar-ne per exemple la data o els dies del calendari.

17 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Missatges rebuts: Aquí trobaràs el llistat dels missatges rebuts dels altres Companys de feina. Els podràs respondre si ho creus oportú.

18 Funcionament de “Alert Car Grupo”
Missatges enviats: Aquí trobaràs el llistat dels missatges tu has enviat als altres Companys de feina.

19 Recomanacions i reflexions de “Alert Car Grupo”
Al Gestor del Servei al Centre de Treball: Mireu de donar la màxima difusió a la plataforma per tal d’aconseguir massa crítica entre TOTS ELS TREBALLADORS DEL CENTRE DE TREBALL (podeu fer informatiu de la iniciativa, parlar-ho amb el Comitè d’Empresa, penjar aquest manual a la intranet, fer-ne un butlletí informatiu, oferir places de pàrquing en l’edifici per a persones que comparteixin, etc.). Compartir S.L. t’ha de donar un codi d’empresa que és el què els treballadors hauran d’introduir al donar-se d’alta per entrar a formar part del grup tancat d’usuaris. Els usuaris que vulgueu compartir el cotxe per anar/tornar del centre de treball: Doneu-vos d’alta per rebre notificacions de “viatges regulars”. Aconseguireu reduir despeses de transport i estalviareu diners. els usuaris que NO VULGUEU COMPARTIR EL COTXE HABITUALMENT, però que en canvi no us importaria que esporàdicament o per a una urgència compartir el cotxe amb un altre company de feina, DONEU-VOS D’ALTA IGUALMENT com a usuaris per rebre notificacions de viatges esporàdics/urgents. Potser algun dia pots necessitar que et portin!!

20 www.compartir.org www.compartir.es
Dades de contacte Compartir SL C/ Gavatxons, 3 2º 08221 Terrassa Barcelona (Spain) Telf


Descargar ppt "Presentació Compartir SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google