La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017"— Transcripción de la presentación:

1 MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017

2 PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I D’INSCRIPCIÓ CAMPS DE TREBALL 2017

3 Circuit del procés de preinscripció per Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA
No troba res que l’interessi Jove Consulta oferta camps de treball Sí troba camps de treball que l’interessen Preinscripció ( del 10 al 18 d’abril) Internet Registre del responsable de la preinscripció Introducció de les dades participants (màxim 2) Generar números de sorteig Sorteig i publicació de resultats Assignació de places Ciutadà beneficiari es descarrega la documentació i enllaç de pagament Ciutadà realitza el pagament Entitat gestora del camp de treball envia la documentació i els circuits de retorn de documentació El/la jove assisteix al camp de treball El/la Jove envia documentació a l’entitat gestora del camp de treball on està inscrit/a

4 Procés inscripció: Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA
Procés preinscripció: Consultar l’oferta a: Fer la selecció i decidir l’ordre de les preferències dels camps de treball desitjats. Tenir totes les dades necessàries de cada jove (nom i cognoms, data de naixement, NIF o Passaport, adreça postal, telèfons i correu electrònic) i dades del responsable legal d’aquest jove ( nom, cognoms i NIF)  es possible inscriure a dos joves junts per cada grup d’edat. L’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant, a partir de l’adjudicació de la plaça, serà la utilitzada per tota la comunicació. Realitzar la preinscripció a partir del 10 d’abril a les 12h fins el 18 d’abril a les 12h en aquest enllaç.

5 Procés d’inscripció: Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA

6 Registre del responsable de la preinscripció
Si la persona ja està registrada (perquè ha participat en anteriors campanyes, caldrà introduir només el seu NIF/NIE/Passaport i la contrasenya. ) Per donar-se d’alta cal omplir totes les caselles.

7 Registre de la persona responsable de la preinscripció – creació paraula de pas
Es rep un correu electrònic Al clicar sobre la paraula “enllaç” del correu electrònic s’obre aquesta pàgina on cal crear i introduir una paraula de pas.

8 Entrar al portal de preinscripcions

9 Opcions dins el portal

10 Començar la preinscripció
Seleccionar el programa Camps de treball i confirmar les dades del responsable

11 Seleccionar la franja d’edat

12 Introduir les dades personals del/s joves participant/s
El sistema permet preinscriure un màxim de 2 participants del mateix grup d'edat. Aquest grup no se separa en el moment de fer el sorteig. IMPORTANT!  L’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant, a partir de l’adjudicació de la plaça, serà la utilitzada per tota la comunicació i el pagament.

13 Seleccionar les preferències dels camps de treball desitjats
(un màxim de 3 per cada grup d’edat)

14 Confirmació de totes les dades de la preinscipció
Dades de la persona que fa la preinscripció Preferències de camps de treball per ordre Dades del/s joves participant/s

15 Generació de número de sorteig

16 Comprovant de pre-reserva
Dades de la persona que fa la preinscripció Números de sorteig Preferències de camps de treball per ordre Dades del/s participant/s

17 Comprovant de la pre-reserva i del números de sorteig a través del correu electrònic

18 Procés d’inscripció per Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA - SORTEIG
El 20 d’abril es realitza el sorteig davant notari. Un cop conegut el resultat del sorteig, l’assignació de places s’efectuarà automàticament en ordre correlatiu ascendent a partir del número aparegut en el sorteig. El 21 d’abril es publica el llistat del resultat del sorteig a: En aquest llistat apareixerà el número de sorteig i l’estat, que podrà ser: • Reserva confirmada: plaça assignada a partir de la selecció de les preferències indicades en la preinscripció. • Llista d’espera: aquelles persones a qui no s’ha pogut assignar plaça de les preferències indicades en la preinscripció. Es rep la comunicació del resultat del sorteig al correu electrònic del responsable de la preinscripció on s’indica el número de sorteig i l’estat d’aquesta.

19 Procés d’inscripció per les preincripcions que han quedat en estat “Reserva confirmada” en el sorteig En el cas d’obtenir plaça a través del sorteig el dia 24 d’abril es rep un correu electrònic a l’adreça identificada en les dades de la persona participant on es detalla quina plaça li ha estat atorgada i el procés de pagament. També es pot accedir a aquesta informació a través d’aquest enllaç. Cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç detallat en el correu electrònic referent a l’adjudicació de plaça fins a 5 dies hàbils a partir del dia de les adjudicacions. Cada jove participant té el seu propi enllaç de pagament. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posarà en contacte amb el/la jove participant a través de l’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant de la preinscripció. El/la jove participa en el camp de treball.

20 Procés d’inscripció per les preincripcions que han quedat en estat “llista d’espera” en el sorteig
El 24 d’abril es rep la comunicació del resultat del sorteig al correu electrònic del prescriptor on s’indica el número de sorteig i l’estat d’aquesta. A partir del 9 de maig a les 12 h del migdia les persones que han quedat en llista d’espera podran accedir al portal de preinscripcions per a consultar i autoadjudicar-se les places disponibles. Per autoadjudicar-se una plaça lliure cal entrar dins del portal de preinscripcions clicar sobre la darrera opció del menú “Consulta i Assignació directa de places’, seleccionar el programa de camps de treball i la següent pàgina mostrarà tots els participants de la preinscripció i les places disponibles segons el seu grup d’edat i el nombre de participants marcats. Per poder seleccionar una plaça lliure cal seleccionar les caselles de cada persona participant i la plaça que desitjada. En cas que les persones participants no vulguin inscriure’s al mateix camp de treball caldrà fer per separat cada auto adjudicació. Un cop finalitzat el procés de reserva cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç que es detalla en el correu electrònic de l’adjudicació de plaça 24 hores a partir de la selecció de la plaça. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posa en contacte amb la persona inscrita a través del correu electrònic detallat en les dades de la persona participant. El/la jove participa en el camp de treball.

21 Procés d’inscripció per persones que no han participat en la preinscripció
Els/les ciutadans/anes que no hagin fet cap preinscripció podran inscriure’s a les places lliures a partir del 16 de maig a través del portal de preinscripcions . Caldrà primer realitzar el procés de registre del responsable i un cop dins el portal clicar sobre l’opció ‘Consulta i Assignació directa de places’, seleccionar el programa de camps de treball i posteriorment introduir totes les dades de cada participant i posteriorment seleccionar de les places disponibles desitjades. Un cop finalitzat el procés de reserva cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç que es detalla en el correu electrònic de l’adjudicació de plaça 24 hores a partir de la selecció de la plaça. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posa en contacte amb la persona inscrita a través del correu electrònic detallat en les dades de la persona participant. El/la jove participa en el camp de treball.

22 Baixes i devolucions En el cas de baixa o renúncia s’ha de comunicar immediatament a l’ACJ, a través de la bústia de camps de treball: La renúncia de la plaça d’un camp de treball no implicarà la devolució de la quota ingressada. Només es  procedirà a la devolució de l’import que correspongui quan per causa no imputable a la persona interessada no es pugui realitzar l’activitat. La Direcció General de Joventut, l’Agència Catalana de la Joventut i les entitats gestores del camp de treball es reserven el dret de modificar, anul·lar o ampliar qualsevol aspecte relacionat amb el camp de treball, les places i els torns del programa sense que això suposi reassignació de places.

23


Descargar ppt "MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017"

Presentaciones similares


Anuncios Google