La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Música tradicional de Valencia

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Música tradicional de Valencia"— Transcripción de la presentación:

1 Música tradicional de Valencia
NEREA VIDAL MARTÍNEZ SARA PÉREZ NEGRE

2 INDEX ESTILS MÚSICALS BANDES DE MÚSICA COMPOSITORS VALENCIANS
INTÉRPRETS CANÇONS VALENCIANES INSTRUMENS TRADICIONALS BIOGRAFIA

3 ESTILS MUSICALS JOTES:
És una música tradicional ballada molt estesa per tota la península Ibèrica, Canàries (on és més coneguda pel nom isa) i fins i tot en alguns indrets d'Amèrica Llatina i Filipines. També s'utilitzava com a cant per rondar les fadrines, per als comiats de quintos o per acompanyar les faenes del camp.

4 BANDES DE MÚSICA Les bandes de música és un grup de música format per músics de vent i percussió amb la possibilitat d'incorporar instruments de corda. Ejemples: Banda de La Pobla Llarga, de Benicalet, de Sant Joanet… Banda la Pobla Llarga en el certamen d´Italia.

5 COMPOSITORS VALENCIANS
Llorenç Barber Encarna Beltrán-Huertas Amando Blanquer Lluís Brines Selfa Miguel Brotóns Juan Cabanilles Salvador Candel Ruperto Chapí Blai Maria Colomer Óscar Esplá

6 Juan Bautista José Juan Bautista José Cabanilles (bautizado en Algemesí el 6 de septiembre de 1644 -Valencia, 24 de abril de 1712) fue un organista y compositor español de música barroca. Tocaba el órgano.

7 INTÉRPRETS Concepción «Concha» Piquer López (Valencia, 13 de diciembre de 1906 – Madrid, 12 de diciembre de 1990) fue una cantante y actriz española, una de las figuras más relevantes del género de la copla.

8 CANÇONS Himne d’espanya, la Manta al coll , la Tarara , el Tio Pep , la Castanyera,

9 INSTUMENS TRADICIONALS
Dolçaina, flabio, guitarró, ferrets, esquellots, i tabal…

10 DOLÇAINA La dolçaina es un instrument tradicional de ventde llengueta doble de la familia de l’oboe. Té forma conica i uns 30 centimetres de longitud.

11 BIOGRAFIA Wikipedia en todas las diapositivas


Descargar ppt "Música tradicional de Valencia"

Presentaciones similares


Anuncios Google