La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Rutes d’estiu 2011 Grup de Joves i Prejoves del CAE La Llar del Vent.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Rutes d’estiu 2011 Grup de Joves i Prejoves del CAE La Llar del Vent."— Transcripción de la presentación:

1 Rutes d’estiu 2011 Grup de Joves i Prejoves del CAE La Llar del Vent

2 La Cerdanya

3 Pulse para editar los formatos del texto del esquema Segundo nivel del esquema  Tercer nivel del esquema Cuarto nivel del esquema  Quinto nivel del esquema  Sexto nivel del esquema  Séptimo nivel del esquema  Octavo nivel del esquema Noveno nivel del esquemaHaga clic para modificar el estilo de texto del patrón – Segundo nivel Tercer nivel – Cuarto nivel » Quinto nivel Pulse para editar los formatos del texto del esquema Segundo nivel del esquema  Tercer nivel del esquema Cuarto nivel del esquema  Quinto nivel del esquema  Sexto nivel del esquema  Séptimo nivel del esquema  Octavo nivel del esquema Noveno nivel del esquemaHaga clic para modificar el estilo de texto del patrón Pulse para editar los formatos del texto del esquema Segundo nivel del esquema  Tercer nivel del esquema Cuarto nivel del esquema  Quinto nivel del esquema  Sexto nivel del esquema  Séptimo nivel del esquema  Octavo nivel del esquema Noveno nivel del esquemaHaga clic para modificar el estilo de texto del patrón – Segundo nivel Tercer nivel – Cuarto nivel » Quinto nivel Dates Marxarem el dia 26 d’agost a les 8 am a l'esplai fins al 30 a les 21 pm a l'esplai Cal confirmar en una setmana. Presupost Tren 25€, mirarem preu de grup. Menjar 3€/dia/infant = 15 Extres potser per anar a la piscina = 10. Preu aproximat = 50€. Es pot pagar a plassos. A més a més cal tenir en compte que les colles tenen diners estalviats, de diferents activitats com el dinar de nadal.

4

5 Puigcerdà, Urtx, Alp, Tartera,Prats,Urús, Das Aproximadament 45km, dels quals més de 30km seguint el Gr. 4 i 150 La primera nit la passarem a la Roca Castellana amb les tendes, la segona i la tercera la passarem al Cortal d’en Vidal i la última a les Davers Horaris Quedada i tornada segons els horaris del tren

6

7

8

9

10

11 Que cal portar Aïllant, sac d’estiu, calçat còmode, roba per caminar; pantaló curt i samarreta de màniga curta, tovallola, banyador,crema solar, xancles, muda per després de caminar fresca, pantaló llarg i alguna desuadora per la nit, capalina, antimosquits, carmanyola, coberts, got.

12 Contactes Anjana: 618229003; anjana368@gmail.comanjana368@gmail.com Formi: 675288265; jordi.formigon@gmail.comjordi.formigon@gmail.com

13 Coses a fer Anar a comprar. Mirar tendes. Crear grups de cuina. Grups per dormir. Dia 23 d'agost a les 5 pm a l'esplai. Si voleu portar algú de fora de l’esplai s’ha de confirmar en la setmana entrant i facilitar el contacte amb les families.


Descargar ppt "Rutes d’estiu 2011 Grup de Joves i Prejoves del CAE La Llar del Vent."

Presentaciones similares


Anuncios Google