La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Harvest of the Month PEAR La Cosecha del Mes Peras Funded by the U.S. Department of Agriculture Food Stamp Program, an equal opportunity provider and employer,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Harvest of the Month PEAR La Cosecha del Mes Peras Funded by the U.S. Department of Agriculture Food Stamp Program, an equal opportunity provider and employer,"— Transcripción de la presentación:

1 Harvest of the Month PEAR La Cosecha del Mes Peras Funded by the U.S. Department of Agriculture Food Stamp Program, an equal opportunity provider and employer, through the Network for a Healthy California. For more information about the California Food Stamp Program, please call 1-888-328-3483. For more information on the Harvest of the Month program, please visit www.harvestofthemonth.com.

2 Why Are We Here? ¿Por qué estamos aquí? Introduce you to a new fruit or vegetable each month. Discuss the importance of incorporating a variety of fruits & vegetables into your diet. Connect you to what your children are learning in the classroom through our Harvest of the Month Program Presentarte a una nueva fruta o vegetale cada mes. Discutir la importancia de incorporar una variedad de frutas y verduras en tu dieta. Conectarte con lo que están aprendiendo tus niños en la sala de clase a través de nuestra cosecha del programa del mes

3 What Does A Pear Look Like? ¿Cómo se mira una pera?

4 Eat Your Colors Coma sus Colores Red for Healthy Heart Yellow for Healthy Immune System Green for Strong Teeth and Bones Brown to Lower the Risk of Some Cancers Fruits and vegetables come in a rainbow of colors. Eat a variety of colorful fruits and vegetables everyday. Las frutas y verduras vienen en una variedad de colores. Come varias frutas y verduras cada día. Verde para tener huesos y dientes fuertes Marrón para bajar el riesgo de ciertos canceres Amarillo para mantener un sistema inmunológico sano Rojo para tener el corazon sano

5 Why Should We Eat Pears? Pears are a great source of vitamin C which helps fight infections and fights off colds. Pears are a good source of fiber which promotes bowel regularity. 41% of the form of fiber in pears is pectin which helps sustain blood sugar. They’re also a good source of potassium which is needed for muscle contractions and to control high blood pressure.

6 ¿Por qué debemos de comer Peras? También tienen fibra lo cual ayuda a nuestros intestinos a prevenir la constipación 41% de la fibra que contiene es de la forma que se llama pectina. Esta forma ayuda controlar la cantidad de azúcar que tenemos en la sangre Las peras tienen potasio, el cual nos ayuda a controlar la alta presión y a tener un corazón saludable. Las peras tienen vitamina C, la cual nos ayuda a prevenir enfermedades y combatir las infecciones.

7 How To Select, Store and Serve Pears Select fresh pears that are colorful. Soft pears are ripe and ready to eat. To ripen pears place them in a container at room temperature or in a bag. If placed next to apples, they’ll ripen faster. Place ripe pears in the coldest part of the refrigerator. To prevent pears from changing colors, place them in a mix of 1 tablespoon of apple juice and a cup of water.

8 Como escoger, guardar y servir las peras Seleccione peras frescas y de buen color. Presione suavemente cerca del tallo. Si lo siente suave están maduras y listas para comer. Para madurar las peras, póngalas en un recipiente abierto o en una bolsa de papel. Si las coloca cercas de manzanas, se maduran más rápido Almacene las peras maduras en el lugar más frió del refrigerador. Para que las peras cortadas mantengan su color, remójelas en en mezcla de una cucharada de jugo de manzana y una taza de agua.

9 Fruity Facts about Pears There are 3,000 varieties of pears worldwide. 98% of all pears grown in the U.S. are grown in California, Oregon and Washington. Pears are best when eaten with the peel, as that is where all the fiber and antioxidants are. The Bartlett pear variety is America’s favorite pear. Pears ripen better off the tree and from the inside out. The wood of pear trees is one of preferred materials in the manufacture of high quality woodwind instruments

10 Verdades sobre las Peras Hay 3,000 variedades de peras. En los Estados Unidos, 98% de las peras vienen de California, Oregon y Washington. Es mejor comer las peras con la cáscara porque es la parte más nutritiva. La variedad de pera más preferida en EEUU es la Bartlett Las peras maduran mejor ya cortadas del árbol y al revés La madera de los árboles de peras es preferida para manufacturar instrumentos de viento de madera de buen calidad

11 Healthy Eating and Physical Activity Go Hand in Hand ¡Comer saludable y la actividad física van mano a mano! It’s important to promote exercise as well as healthy eating. Children need to get at least 60 minutes of activity a day. Adults need at least 30 minutes of physical activity a day. Es importante promover ejercicios tanto como comiendo saludable. Los niños deben de obtener una hora de ejercicios cada día. Adultos deben tener 30 minutos de actividad física cada día.

12 How Can We Be MORE Active? ¿Cómo podemos ser más activos? Walk instead of drive Park farther away when you go to the store. Go to the park and run around Play games like basketball and baseball with your kids Camine en ves de manejar Estacione el carro lejos de la tienda Vaya al parque para poder caminar o correr Juegue baloncesto o béisbol con sus niños.

13 Thank You!!! Gracias!!! We hope to see everyone eating more pears and being more active. Esperamos a ver a todos comiendo mas peras y haciendo mas ejercicios.


Descargar ppt "Harvest of the Month PEAR La Cosecha del Mes Peras Funded by the U.S. Department of Agriculture Food Stamp Program, an equal opportunity provider and employer,"

Presentaciones similares


Anuncios Google