La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LES PEDRES DE LA VIDA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LES PEDRES DE LA VIDA."— Transcripción de la presentación:

1 LES PEDRES DE LA VIDA

2 Les pedres de la vida Un expert assessor d’empreses en “Gestió de Temps”, va voler sorprendre els assistents a la seva conferència. Va treure de sota dels seu escriptori un flascó de boca ampla, el colocà damunt la taula, al costat d’una safata amb pedres de la mida d’un puny i va preguntar: -Quantes pedres creuen que caben en el flascó? Després que els assistents fessin les seves conjectures, va començar a posar pedres fins que va omplir el flascó. Després preguntà: -Està ple? Tothom el mirà i assentí.

3 Llavors va treure de sota la taula una galleda amb pedretes.
Les pedretes més petites penetraren pels espais que deixaven les pedres més grans. Llavors l’expert va somriure amb ironia i repetí: -Està ple? -Potser no-digueren.

4 Després va posar a la taula una galleda de sorra que va bolcar en el flascó.La sorra es filtrava pels petits racons que deixaven les pedres i les pedretes. -Està ple? –Preguntà de nou. -No! -Exclamaren els assistents. -Bé.-Digué

5 Llavors va treure una gerra amb aigua i va començar a posar-la al flascó.
El flascó encara no s’omplia. -Bé. -Què hem demostrat? – Preguntà. Un dels assitents respongué: -Que no importa com estigui de plena la teva agenda, si ho intentes sempre pots fer que hi càpiguen més coses. -No! Va concloure l’expert. –El que aquesta lliçó ens ensenya és que, si no col·loques les pedres grans primer, mai no podràs col·locar-les després.

6 Quines són les grans pedres de la vida?
ELS TEUS SOMNIS, LA PERSONA ESTIMADA, ELS TEUS FILLS, ELS TEUS AMICS, LA TEVA SALUD, LA TEVA FELICITAT. Recorda: Aquestes pedres, posa-les primer la resta trobarà el seu lloc.


Descargar ppt "LES PEDRES DE LA VIDA."

Presentaciones similares


Anuncios Google