La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Amb Déu tot és possible Maria Homs Fatjó El Pinar de Nostra Senyora

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Amb Déu tot és possible Maria Homs Fatjó El Pinar de Nostra Senyora"— Transcripción de la presentación:

1 Amb Déu tot és possible Maria Homs Fatjó El Pinar de Nostra Senyora
Canal de la Mànega 35 08097 Sant Cugat del Vallés Grupo B Bisbat de Terrassa

2 Que entenc jo amb del títol “Amb Déu tot és possible”?
Amb Déu tot és possible. A primera vista, ens pot semblar que aquesta afirmació no es certa ja que, en el nostre dia a dia, moltes vegades, ens preguntem perquè no es compleix tot allò que volem o necessitem i ens comencem a plantejar qüestions com les següents: Per què existeix la pobresa? Per què pateixen els innocents? Per què hem de morir? ... No ens diuen que amb Déu tot és possible? Ell no pot fer, si li demanem, que es solucionin tots els nostres problemes? Si pot, per què no ho fa? En aquest treball jo vull donar la meva pròpia resposta a aquesta última pregunta.

3 Jo crec que la millor manera de trobar la resposta que busco és la Bíblia. En aquesta Déu se’ns ha donat a conèixer i ens ha revelat tot allò que ens és necessari per a la nostra salvació i felicitat.

4 La meva resposta La resurrecció de Llàtzer
En aquest primer passatge bíblic que cito, se’ns narra com Jesús, després de que les germanes de Llàtzer li demanin amb gran fe, fa que aquest, que era mort des de ja feia quatre dies, torni a la vida, ja que, per a Déu, com se’ns diu en el títol, res no és impossible. Però cal que no només ens centrem amb el gran miracle, sinó també amb les paraules que Jesús va dir abans de realitzar-lo.

5 Jn 11, 39-44 Jn 11, 39-44 -Traieu la llosa.
39 Jesús digué: -Traieu la llosa. Marta, la germana del difunt, li diu: -Senyor, després de quatre dies, ja deu fer fortor. 40 Li respon Jesús: -¿No t'he dit que, si creus, veuràs la glòria de Déu? 41 Llavors van treure la llosa. Jesús alçà els ulls i digué: -Pare, et dono gràcies perquè m'has escoltat. 42 Ja sé que sempre m'escoltes, però ho dic per la gent que m'envolta, perquè creguin que tu m'has enviat. 43 Havent dit això, cridà amb tota la força: -Llàtzer, surt a fora! 44 I el mort sortí, lligat de peus i mans amb benes d'amortallar, i la cara lligada amb un mocador. Jn 11, 39-44

6 La negació de Jesús a la petició d’una senyal dels fariseus
En aquest segon passatge bíblic que he triat, se’ns narra com els fariseus, per tal de provar que realment Jesús era fill de Déu, li diuen que els doni un senyal que ho demostri. Jesús, sense pensar-s’ho gens s’hi nega i se’n va.

7 Mc 8, 11-13 11 Vingueren els fariseus i començaren a discutir amb Jesús. Per posar-lo a prova, li demanaven un senyal del cel. 12 Ell sospirà profundament i digué: -Per què demana un senyal, la gent d'aquesta generació? Us asseguro que no els serà donat cap senyal. 13 Jesús els deixà, s'embarcà altra vegada i se'n va anar a l'altra riba. Mc 8, 11-13

8 La meva conclusió Jo crec que ha partir d’aquests dos passatges bíblics que us he mostrat anteriorment puc donar la resposta a la pregunta que he formulat a l’inici del treball. Aquesta és molt senzilla: amb Déu tot és possible, sí, i Ell sempre ens escolta però nosaltres hem de parlar-li sempre des de la fe i amb plena confiança en Ell, com van fer Marta i Maria per pregar-li que tornés a la vida a Llàtzer, perquè no sempre el que li demanem és el millor per nosaltres encara que pensem que sí. En canvi els fariseus li van parlar des del seu propi interès i el que demanaven no era el millor per a ells. Per aquest motiu, Jesús, no va realitzar allò que ells exigien.

9 El mateix Jesús ens ensenya com ens hem de dirigir al nostre Pare
El mateix Jesús ens ensenya com ens hem de dirigir al nostre Pare. Un gran exemple és el que la bíblia ens narra a Mt 26, En aquests versicles el fill de Déu, just abans de la seva passió, li resa dient:

10 Mt 26, 37-39 37 Va prendre amb ell Pere i els dos fills de Zebedeu, i començà a sentir tristor i abatiment. 38 Llavors els digué: -Sento a l'ànima una tristor de mort. Quedeu-vos aquí i vetlleu amb mi. 39 S'avançà un tros enllà, es prosternà amb el front a terra i pregava dient: -Pare meu, si és possible, que aquesta copa s'allunyi de mi. Però que no es faci com jo vull, sinó com tu vols. Mt

11 Ell és el nostre Pare i ens estima infinitament.
Amb Déu tot és possible, sempre què allò que li demanem sigui el que Ell vol per a nosaltres (que sempre és el millor) i que ho fem amb fe i confiança. Ell és el nostre Pare i ens estima infinitament.

12 Passatges bíblics Jn 11, 39-44 Mc 8, 11-13 Mt 26, 37-39


Descargar ppt "Amb Déu tot és possible Maria Homs Fatjó El Pinar de Nostra Senyora"

Presentaciones similares


Anuncios Google