La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

INFORMACIÓ PER A EMPRESES

Presentaciones similares


Presentación del tema: "INFORMACIÓ PER A EMPRESES"— Transcripción de la presentación:

1 INFORMACIÓ PER A EMPRESES

2 Origen del Programa El Programa de Cooperació Educativa Empresa – Universitat – Societat (EUS) es va crear l’any 1987 mitjançant un conveni de col·laboració entre: Fundació Cercle d’Economia: organisme encarregat de la recerca i contacte amb les empreses Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona: entitat que s’encarrega de la tramitació dels convenis i la comptabilitat del Programa EUS Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona

3 Qui el gestiona? Director Coordinador Acadèmic Gestió Tècnica
Dr. Francesc Granell Trias Catedràtic d’Organització Econòmica Internacional de la Universitat de Barcelona Coordinador Acadèmic Dr. Joaquím Solà Solà Gestió Tècnica Vanesa Garcia (Cap) Cristina Mayol

4 EMPRESA – UNIVERSITAT – SOCIETAT
Què és el Programa EUS? EMPRESA – UNIVERSITAT – SOCIETAT Formació teòrica i pràctica adreçada als estudiants dels dos darrers cursos dels ensenyaments d’Administració i Direcció d'Empreses i d’Economia d’aquesta Facultat. Grups reduïts i específics per cursar les assignatures EUS: 25-35 alumnes pel grup d’Economia 40-50 pel grup d’Administració i Direcció d’Empreses

5 Selecció dels estudiants
Els estudiants són seleccionats durant els mesos de maig i juliol d’acord amb: Expedient acadèmic dels dos primers cursos. Coneixements d’idiomes. La formació dels estudiants es basa en els següents criteris: Metodologia docent en anglès. Preparació individualitzada i personalitzada de l’ensenyament. Avaluació continuada que exigeix dedicació exclusiva i assistència obligatòria. Treball en equip.

6 Formació 3 semestres de formació de les assignatures dels dos darrers cursos de l’ensenyament dins del Programa EUS. 8 mesos de pràctiques empresarials a jornada complerta realitzades en empreses de primer nivell (corresponents a 18 crèdits a incorporar al seu expedient acadèmic). Es contempla la possibilitat de realitzar un programa d’intercanvi universitari a l’estranger: els alumnes poden compaginar el programa amb estades a universitats estrangeres, amb la qual cosa adquireixen el domini d’altra llengua i altres perspectives culturals diferents, així com la manera de fer del lloc d’acollida.

7 Pràctiques externes L’alumne s’incorpora a l’empresa o institució durant un període de 8 mesos a jornada complerta. Tradicionalment, les pràctiques s’han desenvolupat des de gener fins a setembre (amb un mes de vacances generalment a l’agost). Degut a l’increment d’alumnes que realitzen estades acadèmiques en universitats estrangeres, s’ha establert l’opció d’iniciar les pràctiques al setembre. Cas particular: auditories externes, pràctiques dividides en dos períodes, de gener fins abril i de setembre fins desembre.

8 1. Entitats interessades en col·laborar
Aquelles entitats que vulguin acollir alumnes en pràctiques del Programa EUS hauran de contactar amb la nostra oficina, segons les dades de contacte que es faciliten més endavant. Els períodes per sol·licitar alumnes en pràctiques són: - Inici de les pràctiques al mes de gener: petició durant els mesos d’octubre i novembre. - Inici de les pràctiques al mes de setembre: petició durant els mesos de juny i juliol.

9 2. Condicions Econòmiques
L’Entitat fa una aportació econòmica al Programa de 6.840€ per cada alumne que acull en pràctiques, que quedarà distribuïda de la següent forma: € (sense IVA) corresponen a la remuneració de 8 beques de 650€, de les que el Programa s’encarregarà d’efectuar la gestió i pagament a l’alumne. Els 1.640€ restants (més el corresponent IVA), es destinen a cobrir despeses de gestió del programa: proves de nivell d’anglès i d’informàtica als alumnes prèvies a la incorporació a les pràctiques, material fungible, telèfon, acte de lliurament de diplomes, etc. En cas d’alumnes EUS de les antigues Llicenciatures, la distribució dels 6.840€ és: 8 mensualitats de 400€ d’ajut econòmic a l’alumne i 3.640€ destinats a despeses de gestió del programa.

10 3. Modalitats de Pagament
La Fundació Bosch i Gimpera gestiona l’elaboració dels convenis i l’emissió de les factures tenint en compte les següents condicions de pagament: Normalment es fracciona el pagament en dos terminis, abonant l’entitat el 50% a inici de les pràctiques i la resta al final. Excepcionalment, i a petició de l’empresa, es pot acordar alguna altra forma de facturació.

11 Entitats col·laboradores en cursos anteriors
Accenture Bacardi Banc de Sabadell Barcelona Supercomputing Center Cadbury Caixa d’Enginyers Cementos Molins Centre Càlcul Ciutadella Centre d’Estudis i Assessorament Metal·lúrgic Criteria Caixa Corp Comisión Mercado Telecomunicaciones Cuatrecasas, Gonçalves Pereira D’Aleph Iniciativas y Organización Deloitte & Touche Dept. d’Economia i Finances (Generalitat de Catalunya) Dept. Innovació,Universitats i Empresa (Generalitat de Catalunya) Dept. de Treball (Generalitat de Catalunya) Ernst & Young Faura Casas Grup Bonanova Grup Serhs Henkel Ibérica Immobiliària Colonial J&A Garrigues KPMG Recursos Lladó Economistes Mutua Universal Naturhouse Nestlé España PricewaterhouseCoopers Privália RCM auditores RCM consultores asociados Renta4 RSM Gassó Auditores Servei d’Estudis de La Caixa Snack Ventures - PepsiCo Vodafone

12 Horari d’atenció al públic:
Més informació: Tel: Horari d’atenció al públic: Dilluns – Divendres h Dimarts i Dijous h

13


Descargar ppt "INFORMACIÓ PER A EMPRESES"

Presentaciones similares


Anuncios Google