La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós"— Transcripción de la presentación:

1 Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
La convocatòria

2 La convocatòria. Definició
És el tipus de document administratiu que serveix per a demanar la presència d’algú en un lloc, una data i una hora determinats, a fi d’assistir-hi a una reunió.

3 La convocatòria. Característiques
To formal. Claredat visual i brevetat. Tractaments personals: Emissor (el president, o bé el secretari per delegació d’aquell): 1a persona del singular (jo). Receptor: 2a persona del plural (vós). Dos tipus: externes i internes.

4 La convocatòria interna. Estructura
Capçalera. Destinatari (nom i cognoms). * [També pot situar-se al peu del document] Identificació de la reunió: Òrgan que fa la convocatòria. Caràcter ordinari o extraordinari. Lloc, data i hora. Ordre del dia: Punt inicial: Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior. Punt final: Torn obert de paraules. Signatura: càrrec amb article / signatura / nom Datació. Informació ocasional (durada de la reunió, annexos, etc.).

5 La convocatòria externa. Estructura (I)
Capçalera. Destinatari: nom i cognoms càrrec (si escau) adreça completa Salutació (optativa): Senyor o Senyora. Identificació de la reunió: Òrgan que fa la convocatòria. Caràcter ordinari o extraordinari. Lloc, data i hora.

6 La convocatòria externa. Estructura (II)
Ordre del dia: Punt inicial: Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior. Punt final: Torn obert de paraules. Comiat: Ben atentament o Atentament. Signatura: càrrec amb article / signatura / nom Datació. Informació ocasional (durada de la reunió, annexos, etc.).

7 La convocatòria. Fraseologia
Identificació de la reunió: Per ordre del president, us convoque... Us convoque a la pròxima reunió... D’acord amb els Estatuts, us convoque... Punts de l’ordre del dia: Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior. Assumptes de tràmit. Torn obert de paraules.

8 La convocatòria. Esquema visual
Convocatòria interna Convocatòria externa Capçalera Capçalera Destinatari (nom i cognoms) * Destinatari (nom, càrrec, adreça) Salutació Identificació de la reunió Identificació de la reunió Ordre del dia Ordre del dia Comiat Càrrec [Signatura] Nom i cognoms Càrrec [Signatura] Nom i cognoms Datació Datació


Descargar ppt "Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós"

Presentaciones similares


Anuncios Google