La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

VIRAT FOTOGRÀFIC VIRAT FOTOGRÀFIC

Presentaciones similares


Presentación del tema: "VIRAT FOTOGRÀFIC VIRAT FOTOGRÀFIC"— Transcripción de la presentación:

1 VIRAT FOTOGRÀFIC VIRAT FOTOGRÀFIC
Tècnica usada en la fotografia analògica i digital per donar una tonalitat de color a la fotografia en blanc i negre. El procés va néixer amb la fotografia analògica, amb l’objectiu de donar més durabilitat a les fotografies, de manera que amb el pas dels anys no perdessin els tons grisos i mantinguessin el seu estat a la còpia en paper. Ara, la fotografia digital imita la coloració que abans es provocava amb productes químics, no per allargar-ne la seva duració, sinó per imprimir a aquestes un caràcter expressiu diferent.

2 Treball al laboratori de fotografia
VIRAT ANALÒGIC Treball al laboratori de fotografia Reduir els halurs de plata amb un bany blanquejador. Aplicar un bany de to que retorni la imatge latent en color sèpia o cian.

3 virats sèpia

4 virats cian

5 sèpia i cian Virats

6 virats parcials sèpia i cian

7 VIRAT DIGITAL Treball amb ordinador
Obrir la imatge amb Photoshop i convertir-la a blanc i negre. Imatge>Mode>Escala de grisos Virat una tinta Imatge>Mode>Duotò>Monotò. Clicar sobre la caixa de color negre i seleccionar un color (p.ex: cian). Aplicar una capa d’ajustament de corbes clicant sobre diferents punts de la línia del patró de corbes. Virat dues tintes Imatge>Mode>Duotò>Duotò. Per cada tinta hi ha dues caixes quadrades, una per seleccionar el patró de corbes i una altra pel color. Caixa de color 1: negra, caixa de color 2: un color (p.ex: cian). Les dues tintes se superposen amb iguals valors però es poden modificar clicant sobre la caixa de corbes. Les zones fosques guanyaran força. Virat tres tintes Imatge>Mode>Duotò>Tritò. Per cada tinta hi ha dues caixes quadrades, una per seleccionar el patró de corbes i una altra pel color. Seleccionar un color per la llum, un altre per l’ombra i un altre pels mitjos tons.

8 Duotò SÈPIA/CIAN Original Escala de grisos Tritò

9

10

11

12

13

14

15

16

17


Descargar ppt "VIRAT FOTOGRÀFIC VIRAT FOTOGRÀFIC"

Presentaciones similares


Anuncios Google