La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

AULA D’ACOLLIDA DE L’IES ELS PLANELLS D’ARTESA DE SEGRE

Presentaciones similares


Presentación del tema: "AULA D’ACOLLIDA DE L’IES ELS PLANELLS D’ARTESA DE SEGRE"— Transcripción de la presentación:

1 AULA D’ACOLLIDA DE L’IES ELS PLANELLS D’ARTESA DE SEGRE

2 Grup 3

3 HOLA, Em dic Vlad, tinc 13 anys i sóc
de Romania. Fa 1 any i 3 mesos que sóc a Catalunya. Visc a Artesa de Segre amb els meus pares, el meu germà i la meva àvia. Faig 2n d’ ESO a l’ IES Els Planells. Les matèries que m’agraden més són ed. Física, matemàtiques, anglès i aula d’acollida. També m’agrada jugar a l’ordinador, a futbol i escoltar música. Sóc ros, alt i prim. Sóc una mica vergonyós però simpàtic.

4 HOLA, Em dic Kennidy, tinc 13 anys i sóc de Brasil. Fa 1 any i 10 mesos que sóc a Catalunya.Visc amb el meus pares i la meva germana Kemylli a Artesa de Segre. Faig 2n d’ ESO a l’ IES Els Planells d’aquesta població. Les matèries que més m’agraden són educació física, anglès i aula d’acollida. També m’agrada jugar a futbol, escoltar música i sortir amb els amics. Sóc prim i alt. Tinc els cabells de color negre. Sóc simpàtic i rialler.

5 Hola, Em dic Hígor, tinc 14 anys i sóc de Brasil. Fa 1 any i mig que sóc a Catalunya. Visc a Artesa de Segre amb els meus pares i els meus germans. Faig 3r d’ ESO a l’ IES els Planells. Les matèries que més m’agraden són matemàtiques i educació física. També m’agrada sortir amb els meus amics i sobretot, jugar a futbol. Jugo amb l’equip d’Artesa-Ponts. Sóc moreno, prim, alt i simpàtic.

6 Hola, Em dic Junior, tinc 14 anys i sóc de Brasil. Fa 2 anys que sóc a Catalunya. Vaig viure un any a Saragossa. Faig 2n d’ ESO a l’ IES Els Planells d’aquesta població. Les matèries que més m’agraden són educació física, naturals i aula d’acollida. En el meu temps lliure m’agrada jugar a futbol i jugo en l’equip d’Artesa. Sóc moreno, prim i ni alt ni baix. Sóc simpàtic i alegre.

7 Hola, Em dic Carlos Júnior, sóc de Brasil i tinc 13 anys. Fa un any i 11 mesos que sóc a Catalunya.Visc a Artesa de Segre amb els meus pares i el meu germà Juan. Faig 1r ESO B a l’institut Els Planells d’aquesta població. Les assignatures que més m’agraden són anglès, mates i l’Aula d’acollida. Quan tinc temps jugo a futbol i escolto música. Sóc alt i prim. Tinc els cabells castanys i curts. Sóc simpàtic i alegre.


Descargar ppt "AULA D’ACOLLIDA DE L’IES ELS PLANELLS D’ARTESA DE SEGRE"

Presentaciones similares


Anuncios Google