La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Una República europea implicada en la governança global Política internacional Una República europea implicada en la governança global La República.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Una República europea implicada en la governança global Política internacional Una República europea implicada en la governança global La República."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 Una República europea implicada en la governança global
Política internacional Una República europea implicada en la governança global La República Catalana serà un estat de la Unió Europea, que contribuirà a la governança global i esdevindrà nucli de les relacions euromediterrànies. Una República que serà un actor internacional amb una política exterior activa que promourà els principis dels drets humans, la justícia global, la fraternitat universal, i que serà proactiva en la contribució als grans reptes mundials. La República Catalana serà reconeguda pel seu compromís i solidaritat i esdevindrem un actor global respectat i valorat pel valor afegit de les nostres aportacions per fer un món més just, més solidari, més inclusiu i més sostenible. Titol de secció: enumerat a l’índex Bloc de text (opcional): paràgraf introductori dels continguts de secció 3 3 3

4 Una República europea implicada en la governança global
Política internacional Una República europea implicada en la governança global Una República catalana en una Europa federal. Un actor internacional responsable i compromès amb la pau, la democràcia, la seguretat, els drets humans i les llibertats civils. Esdevenir el nucli catalitzador de les relacions euromediterrànies.

5 Una República solidària compromesa amb els drets humans
Cooperació, pau i solidaritat Una República solidària compromesa amb els drets humans Un país solidari que assumeix la seva responsabilitat internacional al desenvolupament. Un país amb veu pròpia front els reptes globals que actua responsablement i coherent. Un país amb un model de defensa compromès amb la pau i la seguretat humana. Un referent a la Mediterrània de resolució de conflictes nacionals i territorials amb la no violència i la pau.

6 Una República solidària compromesa amb els drets humans
Cooperació, pau i solidaritat Una República solidària compromesa amb els drets humans La República Catalana serà solidària, internacionalment responsable, compromesa amb la pau i els drets humans. Una República que pot esdevenir un referent internacional en la defensa dels drets col·lectius dels pobles mitjançant el diàleg i la no violència. Caldrà rellançar el model català de cooperació al desenvolupament i incorporar els valors solidaris de la societat catalana en l’estratègia d’internacionalització com a carta de presentació del nou estat al món, presentant-nos com un actor responsable, compromès amb el desenvolupament, la pau, els drets humans i la justícia universal.

7


Descargar ppt "Una República europea implicada en la governança global Política internacional Una República europea implicada en la governança global La República."

Presentaciones similares


Anuncios Google