La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Vulneració dels drets socials

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Vulneració dels drets socials"— Transcripción de la presentación:

1 Vulneració dels drets socials
Alícia Hanyu Ariadna Sergi Fernández Álex Alcaraz

2 Índex Que són els drets socials?
Quines són les conseqüències de la vulneració dels drets socials? Pobresa a Catalunya. Imatges sobre els drets socials.

3 Que són els drets socials¿?
Són els que estan lligats als drets humans. Estan relacionats amb el dret a l’educació, la salut, l’habitatge, el treball, l’alimentacio, el medi ambient o la cultura. Constitueixen condicions materials bàsiques de totes les persones per poder viure dignament. Densenvolupar lliurement la seva personalitat, i participar en assumptes públics.

4 Quines són les conseqüències de la vulneració dels drets socials?
· Hi ha gent que no tenen sanitat ni tampoc educació ni habitatge, perquè el gobern els hi roba els diners. I no els apliquen en els drets socials, ni serveis socials. Això crea una societat desigualtat entre rics i pobres. · Uns 57 milions de nens i nenes en tot el món no van a l’escola, i altres que reben una educació discontinua o indiferent. · Que 1 milió de dòlars invertits en educació i aptituds equivalen a 10 milions de creixement econòmic.

5 Pobresa a Catalunya En 2012 el síndic de greuges) ja alertava sobre la situació de fam en la que es troben inmersos un de cada cinc nens a Catalunya. La desigualtat en l’exercici dels drets bàsics com l’habitatge, la salut o l’educació repercutirà en el desenvolupament dels nen i nenes i els dificultarà poder sortir de la pobresa.

6 Imatges


Descargar ppt "Vulneració dels drets socials"

Presentaciones similares


Anuncios Google