La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA MEDALLA D’OR.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA MEDALLA D’OR."— Transcripción de la presentación:

1 LA MEDALLA D’OR

2 En aquesta galàxia, en aquest planeta, en aquest país, en aquesta Autonomia Universitària, allà per l’any 2012 el llavors Rector Giró, amb la complicitat de la Generalitat i del Consell Social, va acomiadar 84 interins amb l’excusa de la crisi i de pal·liar el dèficit de la UPC.

3 A proposta dels “rebels” del Sindicat CAU, vàrem protagonitzar una tancada al Rectorat que no va aconseguir el seu objectiu d’impedir l’acomiadament dels interins, però si que va provocar un avançament de les eleccions a Rector.

4 Ara, 6 anys després, l’actual Rector Torres, com a premi per aquests fets, vol aprovar al Consell de Govern de demà el lliurament de la medalla d’or de la UPC a l’exrector Giró. Medalla de la vergonya, si això continua endavant.

5 Des del Sindicat CAU, amb base al petit planeta “Ni oblit ni perdó”, volem fer pública la nostra enèrgica protesta. No es pot donar una medalla al responsable d’una gestió fallida, amb més creació de dèficit, fins al punt de posar en perill les nostres nomines. I que mentre feia fora els companys i companyes portava una escultura de Mèxic, suposadament per protegir-nos….

6 Ha tornat “el costat fosc”?
Serà el Rector Torres qui s’amaga darrere d’aquesta màscara? Continuarà…..


Descargar ppt "LA MEDALLA D’OR."

Presentaciones similares


Anuncios Google